Telekült Kardeşliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ijj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ijj10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar diyeceksiniz ne bu?Şöyle.
Mesela sayın atakan abimiz sitesinin dünya çapında tanınmasını istiyor.Her admin ister.
Bende şöle bişi düşündüm.20 kişi istese ne olur?Acayip bir güç oluşur.
Demek istediğim şu ki;Hepimiz aynı şeyi aklımızda ve sitede tekrarlayalım

Organizasyon şöyle:Ben şöyle yazıcam.Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın.Sizde bu mesajı bu konuya yazacaksınız.Ardından imzanıza ekleyeceksiniz.İmzanızı okuyan ve bu mesajı okuyan herkesin aklından bu geçecek.Bu da 100lerce evrene gönderilen istek anlamına gelir.Ve sık sık aklınızdan bunu geçireceksiniz.
Nası fikir ama???

Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın.

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın...
banu

hayatım değişti com dünyada tanınsın atakan bey zenginlik telkinini siteye koysun ülke kalkısın ekonomiye can gelsin atakan bey kazansın ülke canlansın herkez kazansın;))))))y789O0

hayatım değişti com dünyada tanınsın atakan bey zenginlik telkinini siteye koysun ülke kalkısın ekonomiye can gelsin atakan bey kazansın ülke canlansın herkez kazansın;))))))y789O0
çok komiksingirlhaha

sen hiç komik değilsin ama.
konuyu okuyarak cevap ver.

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın...

Valla bende adminim ancak bu sitede üyeyim.Bu Forum Hepimizin...

Bişey daha

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın... :)

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınıyor...

Ya ciddi bir telekült kardeşliği çalışma grubu yapalımmı. herkes dileğini söylesin her hafta biri için aynı gün aynı saatte aynı metni okuyalım. Hayatım değişti google olsun falan değil kişisel taleplerimiz için

vavv iyi fikir..insnalar burada günük yazabildikelrine göre..dilekelrinide söyleye bilirler...belki kendilerine bile tam itiraf edemedikelri dilekelrini buraya yazarlar..yazmak sihirlidir arkadaşlar..hayalin somutlaşmış halidir yazmak..

konuyu yeni okudum..hayatım değişti sitesi dünya çapında tanınırsa çok iyi olur..tanınsın..ihtiyacı olan herkese ulaşsın..ben zaten ihtiyacı oabilecek insanlara ve anlayabileck insanlara öneriyorum..giriyorlarmı tam bilmiyorum ..ama haberleri olsunda mutlaka bir gün uğrarlar ve sonra ne olduğunu anlar ,kalırlar..ve sonra derler ki

hayatımdeğişti sitesi dünya çapında tanınsın....

www.hayatimdegisti.com sitesi dünyada tanınıyor...
Mine

Arkadaşlar benzer çalışmalar zaten yapılıyor ama bu biraz farklı. Telekült kardeşliğinin mantığı herkesin aynı anda aynı dilekte bulunması (bir hafta boyunca hergün hepimiz aynı anda başlıyacağız örneğin ben "ben uçak alayım" derken herkes "turhan uçak alsın" diyecek) Katılacak olan herkes dileğini bildirecek. Her hafta o hafta kimin dileği için çalışılacaksa o dileğe göre bir metin hazırlanacak (bende kitabı var ben hazırlarım) herkes hergün aynı saatte o metni okuyacak. dileklerinin tüm siteye ifşa edilmesini istemeyenler olabilir. Özelime yazarlarsa sadece çalışma grubundakilerle paylaşılır.
Grubu 5-10 kişi ile sınırlayalım. (O kadar katılan buldukta sınırlaması kaldı sanki). birinci grup bitince talep durumuna göre tekrar bir grup yapılabilir.

ben kabul ediyorum turhan güzel fikir..

Tamam bluegirlx birkaç kişi daha bulalım başlayalım

Merhaba
Benide katın.
Dün gece indirdim kitabı , yeni okuyacağım daha.
Selamlar.

Evet şimdiden 4 olduk sanırım pazar akşamı başlıyoruz. herkes programını yapsın 10:30 da toplantı var. Kontenjanımız dolmadı daha katılmak isteyenler bildirsin.

pazar 10:30
ben de varım.

ben de varım. pazar akşam saat 10.30da mı arkadaşlar...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri