Telkin dinlenirken müzik dinlenir mi ?

ac_milan_ac

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Telkinleri dinlemey başlamak istiyorum umarım faydası olur ancak kafama takılan bir şey var kulaklıktan dinlicem bu telkinleri ancak telkinin sesini bastıracak şekilde müzik dinlesemde genede fayda verir mi

Ben film izliyorum, müzik dinliyorum, tv seyrediyorum, Sohbet muhabbet herşeyi yapıyorum. Ama telkinin sesini daha az açıp dinliyorum. Diğerlerinin seviyesinin altında oluyor telkinler ama çokta azaltmıyorum. Herhangi bir sorun olmuyor.

Sadece telkin ne tür sesin altına yerleştiridiyse senin yapacağın aktiviteye göre uyar yada uymayabilir. Örnek istersen; Film izlerken müzik dinlerken telkin parçan klasik müzik, new age parçaların altına gömülü olanları dinlemek çok doğru olmaz iki müziği birbirine karıştırırsın Rock dinlerken telkin klasik müzik çalar:)) Ortaya çıkan senin remix parçan olur:)).
Su, doğa sesi daha mantıklıdır film, müzik ile ilgilenirken. Müzik altında duyarsın ama müziğini dinleyebilirsin temiz bir şekilde.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri