Telkin ve Hastalık

HayaL GüCü

New member
Katılım
18 Mayıs 2010
Mesajlar
0
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba.Ben yaklaşıl5-6 gündür ego güçlendirici ve suçluluk telkinleri dinliyorum.Sağlığıma çok dikkat eden birisim.Son zamanlarda kendimi hasta edecek birşey de yapmadım ama 1-2 gündür acaip halsizlik,hafif ateş ve mide bulantısı var.Acaba bu telkinler dinlemem ve sonrasında bilincimin buna direnç göstermesi ile alakalı olabilir mi ? lütfen yanlış anlamayın,bu siteye güvenim sonsuz,amacım eleştiri yapmak değil sadece meraktan doğan birşey.
Saygılar...
 
evet, merak etme buna benzer etkiler çoğumuzda oldu ama herkes aynı şekilde etkilenmiyor telkinlerden, bazıları baş ağrısı bazıları mide bulantısı, ağlama isteği, sinirlilik gibi vücudumuzun direncinden doğan etkiler herkeste oluştu bendede 1 haftaya yakın karın ağrısı sürmüştü daha sonra zaten hepsi geçti.. sadece birazcık sabır... seninkide bugün olur yarın olur sonraki gün artık dirençlerde yavaş yavaş biter..
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst