- Reaksiyon puanı
- 1
evet arkadaşlar haftaya başlıcam gün sayıyorum 5gün sonra düzenli olarak ego ve suçlukuk 21 sadece bu ikisinş dinlicem sonra listeden çıkarcam ve sosyallik ve kendine güven başlıcam . Şimdi sorum şu başka bişeyle uğraşırken fakat kulaklıksız hapörlerden dinlicem , mesela ders çalışcam o zamanki geçen sürede telefondan açarım telkini yanıma koyarım sesini duycağm kadar orta bi seviyede açarım , bu uygunmudur yoksa illa kulaklıkla mı dinlicez. Bide atakan abimiz yada bizim yol gösterenimiz artık bence o bütün iyilikleri güzellikleri hakediyo
işte demişki 8-10 saat dinleyin günde , tabi bunu gün içinde yapmak imkansız geriye uykudaki zaman kalıyo , fakat uykuda ben çok tepinirim falan kulaklık uyuduktan hemn sonra mutlaka çıkar kulağımdan oyüzden bi yöntem lazım , bitane okumuştum sitede , kulaklığı yastık kılıfının içine sokun duycağnız kadar açın sesi , öyle kulaklık çıkmaz faydasıda oluyo diye bi yazı okudum , varmı bunu uygulayan faydasını gören , bu iki soruma yanıt verirseniz çok iyi olucak