telkinler hemen bitiyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umut6

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba
ben yeni üyeyim, öncelikle teşekkür ederim başladım dinlemeye..
benim sorum şu; dinlediğim telkinler hemen bitiyor, ama günde 8 saatten bahsediliyor, tekrar tekrar başamı alıyoruz. yoksa başka versiyonlarına yada diğer konularamı geçiyoruz.. farklı versiyonlar bizim müzik tercihimiz için mi?
ayrıca benim suçluluk duygum yok, suçluluk duygusu telkinlerini mutlaka dinlemelimiyiz ilk hafta.
tşk ederim

merhaba
ben yeni üyeyim, öncelikle teşekkür ederim başladım dinlemeye..
benim sorum şu; dinlediğim telkinler hemen bitiyor, ama günde 8 saatten bahsediliyor, tekrar tekrar başamı alıyoruz. yoksa başka versiyonlarına yada diğer konularamı geçiyoruz.. farklı versiyonlar bizim müzik tercihimiz için mi?
ayrıca benim suçluluk duygum yok, suçluluk duygusu telkinlerini mutlaka dinlemelimiyiz ilk hafta.
tşk ederim

Arkadaşım benim yetkim yok fakat sana şunları söyleyebilirim.Telkinleri seninde dediğin gibi tekrar tekrar başa alıyoruz ve günde 8 saatte şart deil günde 8 saat dinleyerek 1 haftada etkileri görüyorsan,mesela günde 4 saat dinlersen yaklaşık 2 haftada etkileri görebilirsin.
İkinci soruna gelirsek ego güçlendirici ve sucluluk duygularından başlamak şart. Bu telkinler listende sabit kalacak 1 hafta dinledikten sonra bu listeye ne problemin varsa örneğin sigaraysa ego+sucluluk+sigara bırak şeklinde liste yapacaksın.Tekrar tekrar dinleyeceksin.Sucluluk telkinini bir süre sonra cıkarabilirsin ..
Saygılar...

teşekkür ederim açıklamanız için, anladım meseleyi şimdi
saygılar..

Eğer telkinler çok az sürüyorsa yani 1 dakika da bitiyorsa o zaman eksik yüklemiş olabilirsiniz.
Yok eğer normalse yani ortalama 7-8 dakika ise o zaman liste yapip tekrar tekrar başa gelecek şekilde dinleyebilirsiniz.

7-8 saat, onda bir sorun yok.
söylediğiniz fikir verdi, media playerda çalma listesine ego+suçluluk mp3 lerini ekledim, toplam 9 mp3, sıra sıra çalıyor..
ayrıca wolkmenimede yükleyeceğim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri