Telkinler & Magic Pill

bgtgyjbga

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
"Şansı çek telkinini dinledim 1 ay oldu daha hiçbir şey kazanamadım.
"3 aydır dinliyorum çok az değişim oldu."
"Kilo verme telkini işe yarammıyooo"

Arkadaşlar farkında mısnız bilmem ama bu telkinler sizin düşünce yapınızı değiştirmeye yönelik, sadece telkin dinleyerek, alışkanlıkalrınızı değiştirmezseniz bir arpa boyu yol alamazsınız. O alışkanlıklarınız sizi eski düşünce yapınıza itiyo sizde telkinlerle yeni düşünce şekli kazanmaya çalışıyosunuz, ne kadar mantıklı?

Diyeceğim şu, sadece telkin dinlemekle pek bir şey olmaz.

Atakan beyle konuşmayı denediniz mi yardımcı olur size

bu konuda bana ulasiniz...neden etki goremediniz bakalim.

Ben çok değiştim, sadece telkin dinleyip başka hiçbir şey yapmadan değişim bekleyenlere değişemezsiniz demek istedim.

Telkinlerin balık dağıtmak yerine balık tutmayı öğrettiği doğru.Yalnız şöyle bir durum var.Balık tutmayı ne kadar iyi bilirseniz bilin olta takımınız , ağınız , , , , botunuz olmadan balık tutamazsınız.Balığın nereye geldiğini de bilmediniz gerekir.Balığa gitmeden o balığı tutamazsınız.

mesajınızı tekrar okudum kesinlikle katiliyorum.

Haklısınız insanların denemesi gerekiyor yeni halini sadece oturup o telkini dinlemek olmaz.Mesela golf ustası olma telkini vardı sen golf oynamazsan o telkini dinlersen denemezsen yani bir sonuca ulaşamazsın.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri