Telkinlerde düsüs dönemi olabilirmi?

mustinet1900

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
alk78
slmlar
bende yaklasik iki üc haftan beri bayagi ilerleme olmustu ama son iki gündür sanki biraz geriler gibi yada durdu gibi bir his var icimde.
bugün basimda agriyor.sabahlari kalkinca kendimi hasta gibi bitkin hissediyorum(zinde kalkmayi dinledigim halde)
bu dalglanma hissimi yoksa duraklama midir anlayamadim
slmlar

Ynt: Telkinlerde düsüs dönemi olabilirmi?

Telkineri yapali yaklaşik 2 sene oluyor.Bu süreçte bende dalgalanmalar yok artık.Kesintisiz bir şekilde mutlu olma ve iyi olma hali devam ediyor.
Sizin suçluluk telkinini çok fazla dinlemenizde dalgalanmalara neden olmuş olabilir.
Bence suçluluk telkinini artık listenizden çıkartın.
Bir diğer etkende sadece telkinlere younlaşmak telkin dinlemeyi arttırmak yerine başka aktivitelere yonelmenizdir diye düşünüyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri