Telkinleri bayağı dinliyorum

Funk1903

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telkinleri gün içerisinde sürekli dinleyip ayrıca yatarkende dinliyorum 17-18 saate denk geliyor bu süre.Forumda 8-10 saat arası öneriliyor,sizce yanlış şey mi ? Şimdiden teşekürler vereceğiniz cevaplar için actionsmile
ayrıca ücretli telkinlere ne zaman geçmeliyim bunun cevabını da alırsam çok makbule geçer 956k

Ne kadar fazla dinlenirse o kadar hızlı etki eder diye biliyorum bence zararı olmaz ücretli telkinlere istediğin zaman geçebilirsin ücretsizleri bitirmek dinlemek gibi bir şart yok

Anladım teşekkürler :) bu arada sen hiç ücretli telkin almışmıydın merak ettimde? :)

Ders çalışma - keskin odaklanma - insanlarla rahat olma telkinlerini satın aldım birde yanında verdikleri isme özel özgüven telkini var

Bende yakında almayı düşünüyorum 1-2 tane ondan sordum :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri