telkınlerin yeni versiyonları

demetcool

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Atakan Bey telkinlerin içeriğini değiştırıp yenıleyecektı , acaba bu konuda bı fıkrı olan var mı?Ben aradım ama bulamadım.Telkınlerdeki olumsuz cümlerlerle ılgılı değişiklık yapacagını söylemıştı.

Ynt: telkınlerin yeni versiyonları

demetcool ' Alıntı:
Merhabalar Atakan Bey telkinlerin içeriğini değiştırıp yenıleyecektı , acaba bu konuda bı fıkrı olan var mı?Ben aradım ama bulamadım.Telkınlerdeki olumsuz cümlerlerle ılgılı değişiklık yapacagını söylemıştı.

Her konunun üstünde yeni versiyonlara giden link var.Portalın yorum bölümünden indirebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=65

telkinlerin niye yeni verisyonu çıktı? eskisinin neyi eksikti? cevap verirmisin atakan abi ..bye...

hayatimdegisti ' Alıntı:
Telkinlerde mutluluk telkini baştan sona geçiyordu.Bu versiyonlarda sadece başında ayrı olarak bulunmakta.
Ayrıca metinlerde her ne kadar genel anlamın önemli olduğunu ifade etsekse bazı negatif cümleler konusunda hassas olan üyelerimiz vardı.
Metinlerde buna göre tekrar düzenlenmiştir...

Alen'cım Atakan Bey'in mesajından yaptığım alıntı umarım açıklayıcı olur. ark5

Sadece ego ve suçluluk için mi yeni versiyon yüklendi ? diğerleri için var mı ? ben bulamadım.

merhabalar niki.. actionsmile

sadece ego ve suçluluk için doğa sesleri versionunda yenileme yapıldı..
iyi dinlemeler dilerim.. music45

sevgiler..

elinize sağlık :)
yeni versiyonlar bence daha iyi olmuş..diğer su sesleri tek tondaydı ve çeşmeden akıyor gibiydi..yani bıkkınlık vericiydi..
bunda ise kuş sesleri ile su sesi birarada çok daha iyi olmuş...diğer telkinlerin doğa versiyonuna da bu ses konursa çok güzel olur bence :)

bugün mail aldım.Telkinler yeniden mi yenilendi?Daha önce de bu başlık altında yenilendiği söylenmişti?Bugün itibariyle yeniden mi yenilendi?

yeshappy bende ayni soruyu yazacaktim, senin yazdigini gordum, yenilenen versiyonu indirmistim, ve bugun tekrar yenilendigine dair mail alinca acaba tekrarmi indirmem gerekiyor diye merak ettim simdi

su_duru cevap gelmediğine göre sanırım yanlışlıkla atılmış bi mail diyorum ben :)

yeshappy mail yalniz sana ve banami geldi ne..sevincli

Konuya abone olduysanız otomatik olarak yazildiğinde yeni mesaj var diye mail gelmiş olabilir.

ego güven telkininin yeni versiyonunu ben çok sevdim 956k

gece yatarken pc mi açık bırakıyorum ve sabah uyanırken yatağımın sıcaklığı içersinde cıvıl cıvıl kuş seslerini dinlemek çok güzel oluyor. uyanırken yüzümde bir tebessüm oluyor. sanki yaz gelmişte dışarıda kuşlar cıvıldaşıyor gibi music45

kuşların cıvıltısı mı beni mutlu eden, içeriğindeki mutluluk telkini mi anlayamasam da, ben çok memnunum wave

odada 2kişi olduğu için açtığımda sorun olabiliyor o sesler :) en kısıkta olsa bile gecenin o vakti duyuluyor. Sanemce denedim yine de gece açıkken uyumayı;ama aklım o seslere gidiyo uyuyamıyorum o zamn da sen nasıl başarıyosun bunu? :)

Tv yi belli bir süre sonra kapanması için programlıyorum ve yatıyorum Yeshappy . Tv kapandığında zaten uyumuş oluyorum y789
şunu da belirteyim uyumadan öncesi izlediğim programların üzücü şeyler olmamasına dikkat ediyorum. Uyku öncesi izlediğimiz+dinlediğimiz şeyleri beynimiz biz yaşamışızcasına klasörlermiş günlük kayıtlarında onayi

aslında her uyku öncesi tv açık olmuyor bazen de kitap okuyorum ve uykum gelince kitabı bırakıp uyuyorum..

dusun2 konumuza dönersek, sanırım gece seslerine fazla duyarlı değilim. uykum engel tanımıyor girlhaha

ben rahatsız olmuyorum Yeshappy'cim ttli3

benim bu uykusuzluk yurt günlerimden kalma sanırım eskiden ben de top patlasa uyanmayanlardandım:) tv iyi taktikmiş yalnızy789 uykuların bölünmesin hiç956k

Evet bende tıkladım bişey çıkmadı:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri