terk ettim siğarayı içmiyorum artık

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
evet siğarayı bıraktım yani siğara içme eğlemimi terk ettim ,20 yıllık dostum azrailimle yollarımı ayırdım hattaa ona yazı bile yazdım eserekli saatlerde merak eden okusun diyorum .
gerçek şu eğer mecbur kalmasam bırakırmıydım bilmiyorum ama inanın aramıyorum hiçbir şekilde ki ben günde 1 paket sigara içen birisiydim haa aklıma gelmiyormu arada bir rüzgar misali gelip geçiyor ekstra bir çabada harcamıyorum çünki kendimi seviyor ve önemsiyorum sigarayı kendi sağlığımı ve kendimi düşündüğüm için bıraktım
duyduk duymadık demeyin eyyyyyyyyyyy hayatım değişti sitesi sakinleriiii
pisimbat sigarayı bıraktııııııııııııııııııııııı

çalsın davullar zurnalar halaylar çekilsin wave uy897 blissy cat3500 clapping mlk34 cat56 cat56

Ynt: terk ettim siğarayı içmiyorum artık

party-smiley-556.gif
party-smiley-551.gif
harikasın bravoooo 25889 25889
party-smiley-049.gif
dogumgunu57rp3.gif

205691107414o.jpg

Sana kocamannnnn TEBRİKLERR. kiss3
Benim de yaklaşık 10 gün oldu. Arada sırada aklıma geliyorrr veee gidiyor. Gerçi kendimi tutamadım 2 kere içtim ama yine de bıraktım diyebiliyorum. smiliyface

smil56 mersi arkadaşlarrrrrrrrrrrr ben mecbur kalmasam bırakmazdım ama şimdi gerçekten hata yaptığımı anladım siğara benim azrailimdi dostum değil n9598
ben bunca iradeli olarak savaşırken o pisliğe izin veremezdim ve bitirdim olayı içmiyorum istemiyorum da gulensmiley sevincli ks3

kocaman öpüyor ve birsürü tebrikler yağdırıyorum ve hemen itiraf ediyorum.........KISKANDIM hih33.......inşallah bende böyle bir forum açacağım yakında,,,,ne diyimm helal olsun sana..... yeni hayatına merhaba.... cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 f678h

catsle f678h derty mlk34 aa34

fund ' Alıntı:
kocaman öpüyor ve birsürü tebrikler yağdırıyorum ve hemen itiraf ediyorum.........KISKANDIM hih33.......inşallah bende böyle bir forum açacağım yakında,,,,ne diyimm helal olsun sana..... yeni hayatına merhaba.... cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 f678h

catsle f678h derty mlk34 aa34

umarım sende en kısa sürede bırakırsın fund sevincli

onu içerek ne kadar aptalca bir şey yapıyormuşuz değil mi pisi? kendime inanamıyorum ama hayatımda ilk kez sigarayı bıraktığım halde içenleri gördüğümde (bir kaç kere daha denemiştim de bırakmayı) onlara imrenmek yerine onlar için üzülüyorum. ne kadar doğal bir şeymiş gibi yapıyorlar ellerindeki şeyi dudaklarına götürerek.. sanki temel yaşamsal ihtiyaçlarımızdan biriymiş gibi, ama değil! umarım tüm içenler kendilerine ne yaptığının farkına varır da çok geç olmadan dönerler bu ölümcül yoldan..

varlığımın son zerresine kadar katılıyorum sana....(ne demek se.. 44
pinhani ' Alıntı:
onu içerek ne kadar aptalca bir şey yapıyormuşuz değil mi pisi? kendime inanamıyorum ama hayatımda ilk kez sigarayı bıraktığım halde içenleri gördüğümde (bir kaç kere daha denemiştim de bırakmayı) onlara imrenmek yerine onlar için üzülüyorum. ne kadar doğal bir şeymiş gibi yapıyorlar ellerindeki şeyi dudaklarına götürerek.. sanki temel yaşamsal ihtiyaçlarımızdan biriymiş gibi, ama değil! umarım tüm içenler kendilerine ne yaptığının farkına varır da çok geç olmadan dönerler bu ölümcül yoldan..

fund ' Alıntı:
varlığımın son zerresine kadar katılıyorum sana....(ne demek se.. 44

dusun smiliyface

pinhani ' Alıntı:

daha öncede söyledim eğer sağlık sorunum olmasaydı bırakmazdım diye ama bırakınca ne kötü bir dost olduğunu gördüm bana sadece katran zift vb. pis maddelerle yapışan siğra haaa özlemedimmi şöyle bir fırt çekmeyi ewt özledim aama o dudaklarıma değen ölümcül bir öpücük benim için artık o yüzden terk ettim sevgiliyi hattaa pisimbat eserekli saatlerde yazıda yazmıştım bu konuda
siğara azraille dans etmektir !!

onayi super

pisimat seni tebrik ediyorum umarım bende bırakırda sitede ilan ederim sevgiyle kal smiliyface

tebrikler arkadasim almis oldugun karardan dolayi seni cani gonulden kutlarim aramiza hosgeldin alk78

asevgican ' Alıntı:

cent ' Alıntı:
pisimat seni tebrik ediyorum umarım bende bırakırda sitede ilan ederim sevgiyle kal smiliyface

nil ' Alıntı:
tebrikler arkadasim almis oldugun karardan dolayi seni cani gonulden kutlarim aramiza hosgeldin alk78

cat56 cat56 cat56 tender45 sevincli partysmiley wave 44 cilgin897
aferim bana yahuu wave utananadam

tebrikler pisi pisi
artık darısı bizim başımıza cat22

ne güzel ve ne hoş ve ne gurur veren birşey..önemli birşey.. senelerce iç iç bırak bence buyuk başarı..pek yakında bendeeeeee inşallah..

semih ' Alıntı:
tebrikler pisi pisi
artık darısı bizim başımıza cat22

jaunty ' Alıntı:
ne güzel ve ne hoş ve ne gurur veren birşey..önemli birşey.. senelerce iç iç bırak bence buyuk başarı..pek yakında bendeeeeee inşallah..

aa34 onayi sevincli hadi bakalım blook

Helal sana pisi helal sana gulensmiley gulensmiley gulensmiley Hayatından bir pisliği çıkarmayı başarmışsın ya helal sana alk78

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri