Tresör Doğum Günü Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Çok değerli üyemiz paylaşımlarının yanısıra çevirileri ilede sitemize katkıda bulunmuş olan Tresor'un doğum günü bugun... blissy
Sağlık ve başarı dolu nice yıllar diliyorum.Partisine tüm site üyelerimizi bekliyoruz. tel45x

hpm1 hpm2 skan67

Ynt: Tresör Doğum Günü Partisi

Doğum Günün Kutlu ve Mutlu Olsun Tresor...

ulasvf1.jpg

doggun14pic1lh1.jpg

pasta1gz.jpg

Daha Nice Mutlu Yıllara...
hismiley hismiley

dogumgunu987fm4.jpg

pastafb0.jpg

fotos2_14.jpg

iyiki doğdun Tresor..Mutlu yıllar.... actionsmile

25889 956k sevincli cat56 mutlu seneler canım bak keltoş halimle kutluyorum yeni yaşını sevgilerimle

gp217850wa5.jpg

adsc4b1z1nr.png

dogumgunu0005fw6.jpg

pasta24ws.jpg

Ben de doğum günü partisine geldim. İyi ki doğdun Tresör wave

ouzyller_niye-dogdun-ki_817200790357AM.jpg

iyiki doğdun
doğum günün kutlu olsun

buda hediyemiz

100798lx6.jpg

geb0126yq.gif

hb2rs1.gif

honynewyearfireworksgr001hlsu7.gif
sevdiklerinle birlikte nice mutlu.. başarılı.. huzurlu seneler dilerim tresor cum.. ark5
geburtstag3054iwyd9lh5.gif

stern00024qj1.gif
sevgiler.. kiss3
divtab14.gif

adsc4b1z1nr.png

doğum günün kutlu olsun tresör mlk34

tresorcum mutlu yıllar gülümmm. mlk34

geburtstag5036kj.gif
trans-aburst.gif
trans-aburst.gif

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle...

Doğum günün kutlu olsun! kiss3

iyiyki doğdunuz tresör.

700px-Birthday_candles.jpg

dgunu04rh8.jpg

dogum_gunu13.jpg

tresör doğum günün kutlu olsun canıımm kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 nice mutluluk dolu yıllar diliyorum sana

hepınıze cok tesekkur ederım, sıteye gıremıyorum ısten gucten ama cok yazacak sey bırıktı , toparlayıp bu haftasonu artık sıteye yazmam gerekıyor. Sadece okuyup cıkıyorum yazamıyorum aksam eve geldıgımde, hepınıze sevgiler tresor

Dogum günün kutlu olsun, nice saglikli mutlu ve umutlu yillara clapping

canım kuzum nice mutlu yıllara...hayatın sana dilediğin her şeyi altın tepsi içinde sunmasını diliyorum kiss3 kiss3 kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri