Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caki3000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caki3000

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar . Yani misal ; 2 haftada etki gösterecekken 1 ayda mı etkisini göreceğim . Pek vaktim olmadığından dolayı soruyorum . Teşekkürler ...

Ynt: Uyanıkken 1-2 saat dinlemek etkiyi çok mu uzun süreye yayar

evet malesef etki etme süresi zaman içerisine yayılmış olur..

geceleri uyurkende dinleyebilirsiniz.. daha pratik ve etkili bir yöntem.. wink77

merhaba

ben telkinleri dinlemeye başlayalı yaklaşık 1 ay oluyor. ben de sadece yaklaşık 2 saat dinliyorum günde. ama etkisi olduğunu söyleyebilirim. 1 ay da uzun bir süre değil bence. hayatımdan bütün olumsuz cümleleri çıkardım neredeyse clapping ve çevremdekilere de yasakladım

hatta çevremdekiler sana ne oldu diyorlar sürekli. onlar öyle dedikçe ben daha da mutlu oluyorum cat3500

bu aralar fazla sırıtıyorum sanırım

ama önce inanman lazım. ben değişimi çok istiyordum ve doğru yolda ilerliyorum. sana da tavsiyem olumsuz düşünme, ne kadar fırsatın varsa değerlendir

caki3000 gündüz dinleyemiyorsan gecelerini değerlendir..gece entellektüel zihnimiz uyurken bilinçaltımız vücut fonksiyonlarımızı düzenlemek için iş başında ve tamamen açık..telkinlerin etki etmesi zamanla değil..bilinçaltı kalıplarımızla ilgili..ama şunu söyleyebilirim..benim gibi kendisini tamamen iptal etmiş bir insan 41 gün içinde yeniden hayatla barıştıysa..sizlerin işi daha kolaydır..sabırsızlık etmeyin ve vazgeçmeyin olurmu..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri