bir süredir telkinlerden yararlanıyorum önce buna tşk ederim ancak bir sorunum var telkınları dinlemeye baladıktan bir süre sonra neden bilmem uykum geliyor.. rahatlatıcı kabul ediyorum...biraz agresifimdir enerjim fazla hatta stresin ve baskının beni motive ettiğine inanırım... son zmanlarda bi hayli gergindim artık stres motive edici olmaktan çıkmıştı nasıl anlatsam o kadar çok kızıyordumki bi dolu şeye altında ezildiğimi fark etmeye başladım dağınık yaşıyorum üstelik plan yapamamak düzenli olamamak beni daha çok kızzdırııp enerjimide bitirmeye başladı..öyle hale geldimki iş gereği soğuk bir iklimde ikamet ediyorum kara kışa sürekli havadaki serinliğe bir türlü yazın gelmeyişine trafikteki dolmuş şöförlerine kantine taş fırın ekmeğinden başka ekmek gelmeyişine zman yetmediğinden kitap bile okuyamayışıma günün sadece 24 saat olduğuna bile kızıyordum... sabahları mecburen erken kalkıyorum gündüz bir işte akşamlarıda başka bir yerde hafta sonuda sosyal projelerde yer alıyordum çok fazla şey başlatmıştım hayatımda e tabiki gün yetmeyecek bu durumda...sonra tedavi amaçlı ilaç kullanmak zorunda kaldım hormonlarım bozuldu tam düzeldi derken 4 kilo aldığımı fark ettim .. nette dolaşırken siteyle tanıştım kilo verdiren telkınları dinlemeye başladım.. işede yaradığını fark ediyorum hatta ailenin diğer üyeleri biraz rahatlamış gibisin diyorlar.. evet bir gevşeme söz konusu ancak niye telkınları dinlerken uykum geliyor inat ediyorum uyumamak için ama çooook uyku bastırıyor sizce sebeb nedir? ve bununla başedebilir miyim?