Venüs Doğum Günü Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Üyelerimizden Venüs'ün bugun doğum günü...Kendisini kutlar nice sağlık ve başarı dolu yıllar dilerim. blissy

DogumGunu001.jpg
wave

Ynt: Venüs Doğum Günü Partisi

Sağlıklı, mutlu, bol kazançlı uzun yıllar dilerim.

Sevgiler...

Vikipedi, özgür ansiklopedi de arama yapınca ... bulunan sonuçlar... ttli3

Venüs aşağıdaki anlamlara gelebilir:

Venüs, Güneş sisteminde gezegen
Venüs, Yunan Mitolojisi'ndeki aşk tanrıçası Afrodit'in Roma Mitolojisinde geçen Latince adı
Venüs, Alfa Yayınları'nın yayınladığı çizgi roman

yaşamın güneşten daha parlak... afrodit ten daha güzel.. çizgi romanlardan daha eğlenceli geçsin inşallah.. yeni yaşın kutlu olsun..
yildiz61.jpg
dogumgunu2.gif
mutlu seneler... onayi

Yeni yaşınızda herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.

Sevgiler

nice mutlu senelere. art56art56

Çook teşekkür ederim...

Bu yıl herşey çok güzel olacak eminimmmm..30 lu yaşlarımı fırtına gibi geçireceğim blissy güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim..

Sağolun...varolun.. k8908
bjksmile tatilsmiley wave k8908 cilgin897 sevincli 956k uy897 siirokul dl67 s45apk art56art56 bisiklet y789

smil56
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=BTpRVY82gYE[/youtube]

dogum gunun kutlu olsun venus,nice mutlu yillara
599316521di3.gif

sevgili venüs doğum günün kutlu olsun..

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce

vayy venüsüm... dogum günün kutlu olsun bea... ne ara dogdun sen ya s45apk kusurabakma ben gec kalmışım kutlamak için rt67

uy897 Bak pastadan ne çıktıııııı uy897 Doğum günün kutlu olsun 25889 senin için yeni başlangıçlara vesile olsun.Herşey gönlünce olsun. Mutlu ol emi... kiss3

Teşekkür ederim arkadaşlar.. güzel dilekleriniz için...

Ha bu arada dusun
30 yaş sendromu nasıl atlatılır drive45 bilen var mı krz67
s45apk

Ha bu arada dusun
30 yaş sendromu nasıl atlatılır drive45 bilen var mı krz67
s45apk

[/quote]

bence 30 yaş çok güzel bir şaş, ben 30 yaşıma gelince hayatımda çookkk köklü ve çookkk güzel değişiklikler olacağını düşünüyorum gulensmiley

Aynı fikirdeyim, İzumi.30 yaş sendromu diye bir şey yoktur.(Bu 20li yaşların kocamaaaan bir yalanı)Kaldı ki, yaşamın en güzel yaşlarının başlangıcıdır bu yaşlar.Bence doya doya yaşamak gerek.
Doğum günün kutlu olsun venüscüm. thumbsanim

Bu arada arkadaşlar ben doğum günlerini takip edemiyorum, maalesef.Tüm terazilerin doğum günleri kutlu olsun! k8908

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri