Wampirella Doğum Günü Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
xt73XH.png

Dileklerinin gerçekleşmesini ve yeni yaşında hedeflerine ulaşmanı diliyorum.
956k

Happy_Birthday_Balloons_3.gif

Mutlu, Huzurlu, Bolluk ve Bereket Dolu Yıllar Kardeşim, Herşey Gönlünce Olsun.
sapkal89
dogumgunu10002mp9.jpg

kart16.jpg

atakan bey muminokan çok teşekkür ederim hep beraber inşallah ayhh çok mutlu oldum yaaa utananadam

happy6allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi alnınıza kader olarak yazsın.Hep mutlu kalınblissyblissyblissy

dogum günün kutlu olsun saglik mutluluk basari diliyorum kalan hayatinda kamil...

Hayatta her zaman mutlu olman dileğiyle Wampirella'cığım..

Yeni yaşın sağlık,mutluluk ve başarılar getirsin..

Köşebaşındaki kedi-ciklerin de seni unutmadılar canım..sevincli sevincli sevincli

y789

Şirin vampir ,doğum günün kutlu olsun hayatın her zaman neşe ve huzur dolu olsun sevgilerimle.

coollogocom1973149200ve1eb.gif

sevimli ve tatlı vampirellam...

nice yıllara...
BalloonsAni.gif

dilerim gönlünden geçen tüm dileklerin gerçekleşir....
ailenle ve tüm sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu senelere canım...actionsmile

happybirthday16bd0.gif

yeni yaşında mutluluklar ve huzurluklarla dolu bir hayat geçirmeni dilerim, birde artık bırak şu vampirliği bizim aramıza katıl:D

Hayatımda tanıdığım kedi fobisi olan tek Wampir :)
Korku ve umutsuzluğun hep kontrolünde olduğu bir hayat dilerim....

Nice mutlu yıllara kardeşim, sevgiler.

Mert.

havai-fisek.gif
Canım benim doğum günün kutlu olsun.

Sevdiklerinle birlikte, sağlıklı, huzurlu ve bol kahkahalı bir ömür geçirmeni dilerim.

Nice mutlu yaşlara.

Sevgiler.

mutluluklar wampirella:)

Merhaba sevgili Wampirella girlhaha
Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle; sağlıklı,huzurlu,mutlu,bolluk ve bereketle geçen bir ömür diliyorum size.
Herşey en yüksek hayrınıza gerçekleşsin.krzm67
Sevgilerimle,Fenn

kontes drakula pisimbat nice seneler diler sağlık mutluluk sen ve sevdiklerinle olsun sevincli

Doğum Günün Kutlu olsun cicikız.956k

Daha nice yıllara, mutlu ve sağlıklı girmeni diliyorum.super

Mutlu Yıllar..

Sepet_Hediye.jpg

bengüsu, bluejaloon çok teşekkür ederim
yeni bir hayat çok tatlısın canım sen o resimdeki kedicik şaşı heralde y789 beni hatırladıkladıkları için onlarada teşekkür ediyim girlhaha
maviş.cadı, suzzyşkom çookk teşekkür ederim şekerim girlhaha
houner şen ne kadar şakacısın öyle girlhaha teşekkürlergirlhaha
Mert abi sen süpersin girlhaha kedi fobisi olan tek vampir güzelmiş girlhaha bu şekilde karakterimi gizliyorum ya da nickimden cesaret alıyorum diyelim khkh56
redflowers,gülpor,fenn,pisimbat çok teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız k8908
bütün güzel dileklerinizi sevgiyle kabul ediyorum hepinize çok teşekkürler utananadam

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri