Wanted...

cansin sen

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
kızının,tozunun,horozunun meşhur olduğu yer: DENİZ
arkadaşlarrrrr....nsmr nickli arkadaşımıza yeni nick aranmaktadır.ilgilenenlere duyrulur.lütfen nickimizi burada paylaşalım.şimdiden hepinize teşekkür ederim.iyi ki varsınız...sevincli

cansın sen tatlım
birşey rica ediyorum öncelikle lütfen türkçe yazalım her yazımızı
ne güzel bil dilimiz var ...(wanted degil)
nsrm nin isim aramasına gelince de
o ki bu başlığı sen açtın sana yakın birşey olsun istedim veeeeeeeee

canımsınsen

olabilir mi

bendenede özgürkız nasıl ...sevgiyle kalın...

cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897

bende gülmeden geçemedim..........

:P kendimden şüpe ediyorum :S Arkadaşlar teşekkür ederim, ama vazgeçtim. Sanırım nick değiştirme işi biraz teferruatlıymış, sorun çıkarmak istemiyorum. Sağolun :)

:P kendimden şüpe ediyorum :S Arkadaşlar teşekkür ederim, ama vazgeçtim. Sanırım nick değiştirme işi biraz teferruatlıymış, sorun çıkarmak istemiyorum. Sağolun :)
Enes'çim nickini yeniden Spestnaz yapsana. Bak Kamil abiye bana inat olsun diye blue jaloon yaptı yine nickini :) Sende öyle yap.

ya çok utandım tüh... şakaydı be anlamaınızmı

bence gene bi düşünsün bu ismi ne dersiniz:)))

enes ve özgürkız fena durmuyo bence

özgür kız :D:D bana uyarlayalııımm; özgürlan sevincli

canisimsen hoşuma gittii ::) ama sanırım statuquo devam etmeli :P

enn nanelisindeeenn sevincli

nane.gif

Sende tonbalığısın :P

dardanel+ton+baligi+1+kg+copy.jpg

Çanakkale Dardanel sevincli Zaaaaahaaa :P

Ya şimdi bi dakika ton balığıyla ne alaka??? hııı ?? ne demek istiyosun. Ton kadar ağırsın 1-2 tonluk varsın be Nilay mı demek istiyorsun haaaaaa????

khkh56khkh56khkh56 Allah ııımm khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri