Yakamoz'un doğumgünü kutlaması

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
sevincli yakamoz'cum girmiş olduğun yeni yaşında ve ilerki yaşlarında sağlık huzur mutluluk senin ve sevdiklerinle olsun .

Ynt: Yakamoz'un doğumgünü kutlaması

sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yeni yaşlar dilerim
herz45mp1.gif

[size=16pt]
bd92.gif

http://i.birthdayalarm.com/card/CardCreative3844.swfhttp://i.birthdayalarm.com/card/Card20.swf

canım yakamoz cum.. ark5 uzun süredir güzel yoğunluklarından dolayı ayrı kalsakta daima yanımızdasın.. kalbimizdesin..
birthday2hm7.gif

birthd_002sm2.gif

dilerim yeni yaşın tüm güzel yenilikleri yaşamına kolaylıkla yansıtır..

sevdiklerinle birlikler nice mutlu huzurlu başarılı bereketli harika günler dilerim..
http://i.birthdayalarm.com/card/Card22.swf
birthday_08.gif
sevgiler.. kiss3

Nice mutlu ve huzurlu yaşlara.

yakamozcum yeni yaşın hayırlı olsun sana bol bol mutluluk,huzur ve başarı getirsin kiss3 kiss3

dogum_gunu_03.gif

nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar... hismiley

145mt5dz.gif

Mutlu Yıllar...

yakamozcum nice mutlu yıllara sevdiklerinle sağlık ve bereketle...
n030.gif

birthday_glitter_graphics_03.gif
h100.gif

heepi börttey tuuu yuuu, heepi börttey tuuu yuuuu, heepi börttey heepi börttey heepi börtteeeey tuuu yuuuu. yakamoz doğum günün kutlu olsun. smiliyface

Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara.. kiss3

dogumgunu10009-pasta.gif

yakamozcum yeni yaşın tüm dileklerinin anahtarı olsun,yeni yaşın kutlu olsun kiss3.iyi ki doğmuşsun tatlım k8908.nice nice sağlıklı ,umut dolu yaşlara

normal_cicek-9.jpg

sevgilerimle smiliyface

Yakamozcuğum yeni yaşın sana sağlık huzur ve mutlulk getirmesi dileği ile iyiki doğdun ve iyiki bizimlesin. kiss3 kiss3 kiss3

mutlu sağlıklı ve huzur dolu nice senelere...
mutlu_yillar_zeynep_2005.jpg
112.jpg

Yakamoz mutlu mutlu senelere........

mutlu yıııııllllaaar güzel bir yıl olsun hpm2

İyiki Doğdun Yakamoz....

92166%20smile%20faces.jpg

Yakamozlar Kadar Güzel Günler Seni Bekliyordur Umarım...

yakamoz320copy7ob.jpg

İyiki Doğdun...Yeni yaşının en güzel günleri getirmesi dileğimle...

ttli3 Ne kadar şaşırdım anlatamam beni çok mutlu ettiniz yüreklerinizden gelen sevgi dolu mesajlarınızı okurken sanki bu gün doğum günümmüş gibi hissettim... Düğün telaşıyla kendimi unutmuştum, bana beni hatırlattınız çok ederim. İyi ki varsınız ve varım, iyi ki burdayız... Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri