yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sdf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdf

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Akadaşlar ben kendimle çok barışık olsamda bir kaç haftadır hiçbişe görmek duymak konuşmak gülmek fln istemiyorum uyandığımda hiçbişe yapmak istemiyorum mesela sabah kalkıp okula gidiyorum bütün gün uyuyorum ders bile girmiyo kafama evet pozitif olmak öle düşünmek çok mantıklı ama yapamıyorum. Bana bu konuda yardım eder misiniz ?

Merhaba; bir kaç haftadır olduğundan bahsetmişsiniz,acaba böyle olmasını tetikleyecek herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? Fiziksel olarak sağlığınızın yerinde olması da önemli aslında bu yüzden belki bir kan değerlerinizin ölçümünü yaptırabilirsiniz hatta bir doktora muayene olmanız gerekebilir. Eğer fiziksel olarak bir rahatsızlık çıkmazsa ilk başta dediğim gibi bunu tetikleyecek herhangi bir sıkıntı yaşadıysanız onu çözüm yoluna gitmek gerekebilir. Aynı zamanda yaşam stilinizi de öğrenmek gerekir, saat kaçta yatıyosunuz,gün içinde neler yiyorsunuz spor yapıyor musunuz vs. yaşamınızla ilgili değişkenler de bu konuda sizi etkiliyor olabilir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri