Yeni başladım ve bendeki gelişmeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

menis

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dünden beri ego güçlendirici su sesi dinliyorum acayip gevşeme oldu yalnız yataktan midem bulanarak kalktım bu normal mi gerçi bende panik atak da var ve gün içinde kendi kendime olmusuzlukları ve negatif düşünceleri atıyorum diyerek telkinlerde bulunduğumdan genç yaşta kaybettiğim abimi rüyamdan attığımı gördüm bunlar normal mi yani bilinç altını temizlemeye başlıyor muyumdusun2 ayrıca mutluluk ve güzel bakış açısı sağlayan telkinleri de ekleyecek misiniz sayın site yöneticilerim

Mide bulantısı ortaya çıkan bazı yan etkilerden biri. O nedenle telaşlanmana gerek yok.

maviş.cadı merhaba,
ilk gün içime çok büyük bir huzur dolmuştu ama ikinci gün son derece sinirli stresli ve baş ağrısı çeken bir yapım oldu, bu normal mi sence? teşekkürler

meniscim ego ve suçluluk telkinini 15 gün dinliyorsun sonra istediğini ilave ediyorsun
ilk zamanlarda mide bulantısı olması normal deniliyor
gelişmelerin inşallah istediğin gibi olur.......

arkadaşlar bu fiziksel belirtiler neden oluyor biri açıklarsa sevineceğim...

ruh durumum bazen iyi bazen kötü umarım geçiş evresidir bu, tahminen geçiş evresi ne kadar sürer arkadaşlar

ben uyurken dinliyorum 4 gündür hala bi etki yok sadece uyandığımda başımda ağrı ve ağırlık hissediyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri