Yeni bir hayat..

red cannas

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben Gökhan Tokat'ta yaşıyorum ve yaşım 25.Herşey çok güzel şükürler olsun...Fakat bulunduğum şehirde iş olanakları bitik halde...Bir yere giriyosun 15 saat çalış asgari ücret al...

Ben gelişime açık ve çalışmayı seven biriyim.Eleştirileri hep kabul eder kendimi yönlendiririm.Ama ne yapsam nafile.Bir türlü iş konusunda yüzüm gülmedi...Şu an satış danışmanlığı yapıyorum.Kafamda bazı düşünceler var az sermaye ile bi iş kur vs gibi...Benim gözüm sadece huzurda ve evimi geçindirmekte...Ötesinde gözüm yok inanın.Sözlüyüm ve ileriye yönelik elimde birşey yok sadece babamın borçlarını ödüyorum fakat canım çok yandı çünkü borç ödemekten başka bir gelişme olmuyor...Ne önerebilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim...Yeni bir hayat istiyorum..

Bunu sizlerle paylaştım ve tanışmamızda sıcak gelişir inşallah.Bu siteyi dün farkettim ve her alanda çok iyi emeği geçen herkese teşekkürler, sevgiyle kalın..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri