Yeni Bir Şekil ?

Siyahça

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
12
acaba ben gibi;
sürekli 'cin' insanlar tarafından küçük oyunlara gelen(özellikle iş hayatında),
sürekli arka planda ve silik yaşayan,
hazırcevap olamayan,
kendini (haklı olsa dahi) savunmayı beceremeyen,
tartışma durumlarında daha ilk cümlede pes eden ve sinirlerini kontrol edemeyen,(ağlıom da) utananadam
...

kişiler için şöööyyleee hızlı doping etkili; güçlü yapıcı, aldırmaz yapıcı, ve hatta azıcık da saldırık yapıcı bir telkin verebilir misiniz? sevincli
ömür boyu duacınız olurum!

acaba ben gibi;
sürekli 'cin' insanlar tarafından küçük oyunlara gelen(özellikle iş hayatında),
sürekli arka planda ve silik yaşayan,
hazırcevap olamayan,
kendini (haklı olsa dahi) savunmayı beceremeyen,
tartışma durumlarında daha ilk cümlede pes eden ve sinirlerini kontrol edemeyen,(ağlıom da) utananadam
...

kişiler için şöööyyleee hızlı doping etkili; güçlü yapıcı, aldırmaz yapıcı, ve hatta azıcık da saldırık yapıcı bir telkin verebilir misiniz? sevincli
ömür boyu duacınız olurum!

siyahça günaydın ,sabah sabah gülümsettin beni,çok şekersin sen ya,herkes sakin olmak ve öfkelenmemek için telkin ister,sende saldırgan olmak için... sevgiyle kal

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri