yeni gelenler cümleten toptan hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan_blade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
D

dogan_blade

Guest
yeni gelenler cümleten toptan hoşgeldiniz

tüm yeni gelenler hoşgeldiniz cümleten sapkal89 ben ruya yorumları bölümünde ruya yorumcunuzum hepinizle şimdiden memnun oldum smiliyface

Ynt: yeni gelenler cümleten toptan hoşgeldiniz

sung66

herkese merhabalar bende buradayım arkadaşlar

hoşgeldiniz arkadaşlar... vien1 blissy blissy

güzel paylaşımlar dilerim...sevgiler... wave

animation1roses9gazi1.gif

merhabalar dogan_blade ve theberfincik yanımıza hoşgeldiniz.. actionsmile
welcome_signs_2.gif

rüya yorumlayabiliyor olmanız nekadar güzel.. thumbsanim

ilgili başlıklarda var gerçi ama ben bu konudaki görüşlerimi belirtmek isterim..

telkinleri dinlerken bile her birimize olan etkileri farklı farklı açığa çıkmaktadır bunun nedeni bilinçaltı kalıplarımızdır..

rüyalar benim için çok değerli hazinelerdir..
kabuslara bile hazine gözüyle bakarım..

rüyalar bilinçaltımızın ruhumuzun yansıması aynı zmanda her şeyi bilen ile engelsiz bağımızdır..

her birimizin rüya dünyası bambaşkadır.. her kişinin rüyasıda kendisine özeldir..

benim rüyamda deniz görmem ile ayşenin rüyasında deniz görmesi aynı şekilde yorumlanırsa gerekli mesajı alamayabiliriz gibime geliyor..

rüya ilmi antik çağlardan beri çok önemli olmuş günümüzdede kaybettiği önemi tekrar kazanmaya başlamıştır..

özellikle bir kişi için yorumlama önerilerinde bulunurken onun en az 5-6 rüyasının takip edilerek
içsel dünyasını ve şartlanmışlıklarının hayallerininde takip edilmesi gerektiğine inanıyorum..
missing86img8ge6ga8.gif

sevgiler.. kiss3

Cevap: yeni gelenler cümleten toptan hoşgeldiniz

merhabalar.. bende yeni geldim hatta yepyeni :) müziği dinledim ilginç buldum ve ne olcagını merak edıorum ama neden bılmıorum iyi gelcegını düşünürum ..

Cevap: yeni gelenler cümleten toptan hoşgeldiniz

tşk hoşbuldukkk

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri