yeni liste :)

Water_Nymph

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 gündür ego ve sucluluk duyguları telkinlerini dinledim artık yeni listemi oluşturma vaktim geldi diye düşünüyorum ama kafam baya karıştı çünkü listeme eklemek istedgim fazla telkin var.

kendine güven, baskalarının düşüncelerini önemsememe,koruma kalkanı,sf,sosyallik arttırıcı,topluluk önünde konusma,ertelemeyi bırak

bunların hepsine ihtiacım var suan hangi sırayla ve nekadar süre dinlemem gerecek,hepsini birden şimdi listeme alıp sıraylamı dinlemeliyim merak ettim. en fazla kaç degişik telkin dinleyebilioruz bir günde? listemi olusturmamda yardım edebilirseniz çok mutlu olurum actionsmile

merhabalar.. ego ve suçluluğun 2 hafta dinlenilmesi gerekiyor. yani 8 günün üzerinde bir 7 gün daha dinlemelisin. daha sonra yeni listeni oluştururken de birden bire yüklenmek yerine, hepsini bir hafta ara ile koy. yani ego ve suçluluk bittikten sonra ego+kendine güven dinle. sonraki hafta da ego+kendine güven+... ne eklemek istiyorsan onu. böylece birer hafta ara ile ama kendine fazla yüklenmeden hepsini eklemiş olursun. eğer ihtiyaç duyduğunu hissedersen suçluluğu da ara sıra ekleyebilrsin.. sevgiler..

sorumun konuyla doğrudan ilgisi yok belki ama;
telkinleri pc'den dinlemekle mp3 çalar vs. ile dinlemek arasınıda bir fark var mı?

ooops :S ben bir hafta dinlememiz gerek sanıyodum =) teşekkürler

sorumun konuyla doğrudan ilgisi yok belki ama;
telkinleri pc'den dinlemekle mp3 çalar vs. ile dinlemek arasınıda bir fark var mı?

merhaba hisdaşım:) sen yeter ki dinle canım ben de mesela mp3 ten dinliyorum gece yatarken kulağıma takıyorum.. sevgilerle..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri