Yeniay ve dileklerimiz

yurdahal

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
Web sitesi
www.astroistanbul.com
Yeni yılın ilk yeniay günü... Üstelik bir de tutulma yaşadık. Şimdi günü bitirmeden, dilekte bulunma zamanı. Özellikle iş ve kariyer ile ilgili beklentileriniz varsa, bir kağıt kalem alıp, hemen isteklerinizi sanki şu an sahipmişsiniz gibi sıralama vaktidir. Ee madem Yeniay toprak burcunda gerçekleşti. İsteklerimizi yazdığımız kağıdı toprağa gömelim ve toprak ananın desteğini de olumlamalarımızda arkamıza alalım derim.

Ben sabah saat 09.11 de yaptım bu çalışmayı, gün bitmeden sizlerde kollarınızı sıvayın ve yazmaya başlayın:)

Sevgiler

Yurdahal

toprağa gömmek güzel fikir.Ben de yazıp gömeceğim.Hayırlısı olsun.Teşekkürler

......................................................

saat 15.06 ve az önce dileklerimi,dualarımı beyaz bir kağıda yazıp toprağa koydum.Taşlarımı da koydum uzun zamandır enerjilerini boşaltmamıştım.Bugün boşaltmak için daha iyi ve uygun bir gün sanırım.
Tekrar teşekkürler Yurdahal.O0

dileklerimi sahipmişim gibi yazdım eve gidincede toprağa gömeceğim teşekkürlery789

teşekkürler hemen yazdım gömdüm şimdi ayrıca sabahda meditasyon ve olumlamalar yaptım şansı tüm iyiliklerle gelmesini seçiyorum sevgiyle kalın...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri