Yetenekli ay Ripley Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
* Yetenekli ay Ripley Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

masal

15.07.2007 19:21:00

süper i filmdi!!...zaten jude law'a aşık olan en,u filmde onun karizmasının doruğunda olduğunu düşünüyorum.ayrıca matt damon'da süperdi!!kısacası,herkesin izlersee çok memnun olacağı i film!!

türkay

06.07.2006 12:43:00

italyan insanlarına ayılırım.u filmi eğenmemin seeplerinde iride u.çünkü süper i şekılde italyan müzikleri kültürleri yansıtılmış.jude law a ve matt damon a ayılıyorum.2 side süper i oyuncu.

dicle

04.03.2006 11:33:00

mat damon un en güzel filmi can dostumun da gakkını yemiyelim ama ence süper ayyyıldım

göknur aanoz

18.02.2006 18:00:00

hayatımda izlediğim en etkileyici filmlerden iridir.izlediğim her seferde de aynı heyecanı ve aynı hazzı veren ender filmlereden iri.

9

OSCAR

17.05.2005 20:22:00

jude lawıma nasıl kıyaildi o sahne çok etkileyiciydi.matt damon iyi oynamış.

ismi saklı

21.02.2002 16:05:00

ence mükemmel ir film olduğu kadar oyuncuların performansıda çok iyiydi.sonlarına doğru filmde eklenmedik olaylar meydana geldi.ence izlemekte fayda var.

9

Gülçin Düzgün

28.01.2002 07:03:00

Çok iyi ir filmdi özellikle Ripley'in ayna önünde Dickie'ye giysilerini giyerken yakalandığı sahne Lacan'ın ayna üzerine türettiği Psikilojik göndermeler ama an vurucusu Ripley'in gittikçe parçalanan kişiliğiydi

ERHAN YILMAZ

04.04.2000 01:03:00

FİLM GERÇEKTEN ÇOK MÜKEMMEL ÇOK HARİKA..FAZLA SÖZLE GEREK YOK .. ...

Kaynak: intersinema.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri