Yöneticilerimiz Yardım Lütfen ????

eseslikori

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Yeni bir hayata başlamak adına sitenize yeni üye oldum .Benim hikayem yaklaşık 1o yıldır öncesine dayanıyor.Panik atak,depresyon ve anksiyete hastalığım var . Yıllardır çeşitli ilaçlar ve değişik tedavi yöntemleri denedim ancak bir süre sonra bu hastalıklar tekrar nüksetti . Yaptığım araştırma sonucunda bilinç altımdaki olumsuz düşüncelerden kurtulmam gerektiğini öğrendim ve bana önerilen panık atağa elvada, güle güle deprasyon isimli hipnoz cd lerini dinlemeye başladım.Daha sonra sizin hazırlayıp bizlere sunduğu telkinlerden haberdar oldum çokta hoşuma gitti. Burada herkes birbirine yardım ediyor. Benim de size danışmak istediğim iki konu var. Beni aydınlatırsanız çok seviniri.

- Sizin hazırlamış olduğunuz telkinlerden suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinliyorum. Ancak telkinleri dinlerken ve sonraki aşamada içimde ciddi sıkıntı oluyor. Bunun sebebini ve ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum.

- Hipnoz cd leri ile sizlerin hazırladığı telkinleri aynı anda dinlememin
herhangi bir sakıncası var mı?

Bunların dışında başka önerileriniz olursa çok sevinirim.

Sağlıklı günler dileğiyle...

Koray ÇOBANOĞLU

Daha önce açtığınız başlıkta bu konuyla ilgili size detaylı bilgiyi vermiştim zaten, başka nasıl bir cevap arıyorsunuz bilemiyorum ama arkadaşlarımın söyleyecekleri pek farklı değildir.

teşekkür ederim ama yeni üye olduğum içn msj bulamadım.bende tekrar konuyu açmak istedim hala da bulmuş değilim...

çok teşekkür ederim buldum ve okudum bilgilerinden dolayı sağolasın

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri