zamansiz arilik acisi

zamansiz_ayrilik

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben kimim, fransada yasayan gurbetci bir bayanim. Yasamim hep streslerle gecti, sanirim artik yoruldum. beynim doldu icim doldu bosaltamiyorum. icimde surekli bir aglama hissi var ve bosa gecmis bir hayat diye dusunuyorum.

sadece yanılıyorsun.... aramıza hoş geldin.... ego güçlendirici + suçluluk telkinleriyle başlayabilirsin...

hoşgeldiniz.
hiçbirşey için geç değil ve hiçbir hayat boşa geçmez.

belki yardımcı olur ---> Stres_Yonetimi (alıntı)

sağlıcakla ve ışıkla...

evet arkadaşım bende şuan senin durumundayım... bende bu siteyle tesadüf eseri karşılaştım...acaba bu tesadüfmü diye düşünmeye başladım...yada çekim yasası dedikleri şeymi...

evet arkadaşım bende şuan senin durumundayım... bende bu siteyle tesadüf eseri karşılaştım...acaba bu tesadüfmü diye düşünmeye başladım...yada çekim yasası dedikleri şeymi...

Tesadüf diye birşeyin olduğuna inanmıyorum.İçinde ki ruh neyi ararsa onu bulursun.Çok kez yaşamışımdır.Çekim yasasına merhabaart56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri