ZİHNİ AÇMAK

turunç

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
ZİHNİ AÇMAK

…….
Olan her şeyi nasıl daha iyi anlayabilirsiniz?

Önce anlayabileceğinizi bilin.

Nasıl düşündüğünüz ve nasıl konuştuğunuz bilmenize ne kadar izin verdiğinizi belirler.

“Daha çok bilmeyi umuyorum.” Demeyin, çünkü o zaman asla bilemezsiniz.
“Daha çok bilmeye çalışacağım” demeyin, çünkü bir şeyi yapmaya çalışan asla başaramaz.
“ Daha fazla bilmeyi arıyorum” demeyin, çünkü arayan asla bulamaz.

Şöyle deyin:
“ Varlığımın tanrısallığı ile, şimdi bu anda bilmem gereken her şeyi biliyorum. Öyle olsun!” ve yanıtları bekleyin.
Neyi bilmek istediğinizin o anda farkında olsanız da olmasanız da, “Biliyorum” sözcüğü, bu idrakin oluşması için gerekli kapıyı açacaktır. Söylemeniz gereken tek şey budur, ve bilgi gelecektir.

Bilmediğinizi söyleyerek ya da size gelen bilişten kuşkulanarak yaratıcılığınızı ve yaşamınızı sınırlıyorsunuz.
“Bilmiyorum “ sözcüğü söylenebilecek en kötü sözdür.

Unutmayın, yasa koyucu sizsiniz, düşündüğünüz ve söylediğiniz şey yasadır.

“Bilmiyorum” derseniz, bilmeyeceksiniz,

“Asla yapamam” derseniz asla yapamayacaksınız.
“ Tanrı’nın sevgisine layık değilim” derseniz, o sevgiyi asla alamayacaksınız.
Böyle konuştuğunuzda böyle düşünüyorsunuz demektir.
Ve eğer böyle düşünüyorsanız, bu düşüncenin hissi ruhunuza kaydolacak, ve ruhunuz düşüncenizi bir realite olarak tezahür ettirecektir.

Siz bir bilgisayar gibisiniz. Bilgisayarınızı sürekli olarak kuşkularla dolduruyorsunuz.
Bilgisayarınızı” yoksunlukla, eksiklikle” dolduruyorsunuz. Bilgisayarınızı “bilmemekle” dolduruyorsunuz. Siz kendi aleminizin hırsızısınız, çünkü sadece kuşku ve sınırlılığı bilen siz, düşünüşünüz ve konuşmalarınızla yaşam gücünüzü kendinizden çalıyorsunuz…
………………….

Ramtha – Beyaz

Ynt: ZİHNİ AÇMAK

teşekkürler, sade ve hoş bir anlatım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri