![]() |
Topluluk Karşısında Konuşma Sanat Topluluk karşısında konuşma sanat müzik versiyonunu bu linkten indirebilirsiniz. bu link güncelleme aşamasındadır.. şimdilik güncel olan diğer başlıklarda ki linklerimizi kullanınız.. kısa süre içerisinde aktif hale gelecektir super... teşekkürler.. |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Sanat yok |
Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Sanat Şimdiden emekleriniz için teşekkür ederim.. Bir sanat müziği hayranı olarak büyük bir merakla bekliyorum.. |
topluluk karsısında konusmaiçin sanat versıonu için link yok. rar dosyasında yada baska lınklerdede mevcut deil. ilginizi beklıorum. tesekkurler... |
bende yükleyemedim :(:(:( |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Sanat hiçbir cd yi indiremedim.hikye mi |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Sanat merhaba üstadlarım ben forumun yeni bir üyesiyim sizlerden ricam bana bir nişan merasiminde yapılan bir konuşma metni verebilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkür ederim. |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Sanat ben ,topluluk karşısında konuşmanın sanat versiyonunu yüklemek istiyorum ama,yükleyebileceğim adresi bulamıyorum |
Cevap: Topluluk Karşısında Konuşma Sanat Merhabalar.Topluluk karşısında konuşma herhangi bir versiyonuna razıyım..yakın zamanda ihtiyacım var.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 PM. |