![]() |
Lost Dizisi
5-07 The Life And Death Of Jeremy Bentham Sneak Peek Sneak Peek #2 (John Locke ve Matthew Abaddon bir arabadadır. Abaddon sürücü koltuğundadır, John arkada oturmaktadır.) JOHN: Bay Widmore için tam olarak yaptığın iş nedir Matthew? MATTHEW: Şu an bunun hakkında konuşmaya hazır mısın? John, gerçekten sen kaza geçirdikten sonra hastanede sana bakıcılık yaptığımı hatırlamama numarası yapmayacaksın değil mi? Sana bir gezintiye çıkmanı söyleyenin ben olduğumu ve bu gezintinin seni o uçağa koyup o adaya düşürdüğünü¦ JOHN: Elbette ki hatırlıyorum. MATTHEW: Ben insanları nereye gitmeleri gerekiyorsa oraya gönderiyorum John. Bay Widmore için yaptığım bu. Sneak Peek #3 (John Locke hastanede yatakta yatmaktadır, ayağı alçıdadır. Charles Widmore yanında oturmaktadır.) WIDMORE: Onları geri götürmek için geldin, adadan ayrılanları. JOHN: Hayır. WIDMORE: Bana yalan söylemeni anlıyorum, gerçekten. Ancak bilmen gereken bir şey var. Bütün arkadaşların, adadan ayrılanlar¦ 3 yıldır ada dışındalar. JOHN: 3 yıl mı? WIDMORE: Normal hayatlarına döndüler. Ve içlerinden hiçbiri, nereden geldikleri hakkındaki gerçeği söylemedi. (Widmore John a Londra gazetesini verir. Başlık şöyledir: Oceanic Six Kazazedeleri Kahramanca Karşılandılar) JOHN: Onları geri götürmek zorundayım. WIDMORE: Ben de sana elimden geldiği kadarıyla yardım edeceğim. JOHN: Neden? WIDMORE: Neden mi? JOHN: Neden bana yardım edesin ki? WIDMORE: Çünkü bir savaş yaklaşıyor John. paylaşan: ginsberg çeviri: izzie Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 AM. |