![]() |
Lost Dizisi
5-14 The Variable Sneak Peek #1#2#3 Sawyer: Onlar geldiği anda bana söylemiştin.Seni dinlemeliydim.Sana söylemiştim diyebilirsin. Juliet: Belki sahile ulaştıktan sonra . Sawyer:Â******Hey. Halen arkamı kolluyor musun ? Juliet: Sen benimkini ? Dan: Jack! Jack: Faraday! Dan: Buraya nasıl döndün? nasıl yaptın? Adaya nasıl geri döndün? Jack: Sen nerelerdeydin? Dan:Â******Antarbra ˜da araştırmalar yapıyordum. Şu anda daha önemli olan, buraya geri nasıl döndün ,1977 ˜ye Jack: Neler oluyor? Miles: Bana sorma ,daha yeni bavullarını getirdim . Dan: Jack, Nasıl? Jack: aah uçaktaydık Dan: Uçağa binmenizi kim söyledi? Jack: Aslında Dan, annen söyledi. Dan: Seni nasıl ikna etti Jack? SanaÂ****** bu senin kaderin mi dedi ? Jack: Evet, aynen öyle söyledi Dan: Sana kötü haberim var Jack, Sen buraya ait değilsin! Annem yanılmış. Daniel: Dr Chang! Dr Chang! Bir dakikanızı alabilirmiyim, efendim ? Chang: Sanırım Daniel: Swan (Kuğu) takımıyla beraber az önce geldim, Biz aslında 3 yıl önce tanışmıştık. Ben Daniel Faraday. Chang: Evet, evet, sen Lafleurla gelmiştin hatırladım. Daniel: Aynen. Chang: Senin için ne yapabilirim? Daniel: Sizden adadaki bütün erkek, kadın ve çocukları tahliye emrini vermenizi istiyorum. Chang: Neden böyle birşey yapayım ki? Daniel: Çünkü o adam, aşağıda deldiğiniz yerden cıkan elektromanyetik aktivitenin dışarı sızması yüzünden o adam şu anda sedyede. Chang: Ama şu anda tekrar içeri bastırdık. (kapattık) Daniel: Aşağıda şu anda bastırıldı.Ama 6 saat içinde ,aynı şey Swan istasyonunda tekrar olacak, bu kez 30.000 kat daha fazla güçte olacak ,efendim.Ve sonucuda bir felaket olacak. Chang: Bu çok saçma. Böyle bir tahmini nasıl yapabilirsin ki ? Daniel: Ben¦Â****** gelecektenim. Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM. |