Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tv

Uyarılar

Lost Dizisi Kadere dair bir fikir

Serbest Kürsü ve Tv Lost Dizisi Kadere dair bir fikir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız LOST ta başından beri sürekli olarak yer alan temalardan biri, bilim ve kader arasındaki mücadele. Bu, hepimizin günlük hayatta devamlı olarak deneyimlediği ortak bir savaşım ve LOST bu temayla yüzleşmemizi sağladığı için muhteşem bir iş başardı. Ben, bizim kendi sitemiz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi

Lost Dizisi Kadere dair bir fikir

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-04-2010, 01:28 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Lost Dizisi Kadere dair bir fikir





LOST ta başından beri sürekli olarak yer alan temalardan biri, bilim ve kader arasındaki mücadele. Bu, hepimizin günlük hayatta devamlı olarak deneyimlediği ortak bir savaşım ve LOST bu temayla yüzleşmemizi sağladığı için muhteşem bir iş başardı. Ben, bizim kendi sitemiz dâhil olmak üzere web deki hemen tüm sitelerde tartışmaların çoğunun, adada gerçekleşen olayların mantıklı bir açıklaması olduğuna inananlarla, cevapların daha mistik şekilde verileceğine dair inancı olanlar arasında geçmesini ilginç buluyorum. Her zaman, diziyle ilgili fikirlerimin bilim ve kader arasında bir yerlerde olduğunu düşünmüşümdür.



İşte tam da bu yüzden, her hafta bize gösterilenleri gölgede bırakacak açıklamalar yapmaya çalışan teoriler yayınlamaktan imtina ediyorum. Tabii ki, bir sonraki bölümde neler olacağına ve belirli şeylerin arkasında kim ya da ne olduğuna dair fikirlerim var ama buna bir teori deyince, kendinizi geçmiş ve gelecekte kimin doğru kimin yanlış olduğuyla ilgili söylenmeyen şeylere açıyorsunuz. Ayrıca fark ettim ki, birisi bir web sitesine bir teori yolladığı zaman, onu beslemek ve korumak eğiliminde oluyoruz, onu bütünüyle boşlamak ve yanıldığımıza inanmak istemiyoruz. O yüzden bunların hiçbirini teori olarak adlandırmak istemiyorum. Bunu daha ziyade bir fikir ya da haftalarca devam eden bazı gizemli olayların muhtemel çözümü olarak düşünmeyi tercih ediyorum. Bu fikirlerin çoğu konusunda kesinlikle hak iddia etmiyorum çünkü çoğunuz, bunları haftalardır hatta bazılarını belki de yıllardır konuşuyorsunuz. Bunlar şu anda öngörmeyi seçtiğim fikirlerden başka bir şey değil. 5 haftalık ardan sonra dizi yeniden yayınlanmaya başladığında, bu fikirleri bırakma hakkımı saklı tutuyor olacağım.

Ben, Jacob, Duman ve Ada



Bir süredir, dumanın, yalnızca, adada görülen ve oradan oraya gezip duran bir toz bulutu olmadığı öne sürülüyor. Şiddetle inanıyorum ki; duman kendini başka şeyler şeklinde de gösterebiliyor. Benim düşünceme göre; Jack in Christian ı, Hurley nin Dave i, Kate in siyah atı ve hatta Juliet in Harper ı görmesi hep dumanın kılık değiştirmesiyle gerçekleşen şeylerdi. Hatta ve hatta, Locke un Walt u ve Hurley nin Charlie yi görmesi bile onun işi olabilir. Ayrıca biliyoruz ki; bu kılık değiştirmeler herhangi birinin beynindeki basit bir şey değil. Kate siyah atı gördüğünde, bunu hayal etmiyordu, at gerçekten de ordaydı. Bunu biliyoruz çünkü onu Sawyer da gördü. Hurley nin bu sezon, flashforwardda Charlie yle yaptığı konuşma da dumanın işi olabilir. İnsanların çoğunun, bunu inanması zor bulacağını biliyorum ama adanın gücünün kendi sahasıyla sınırlı kalmadığı görülüyor.



Bunun dışında Jacob a dair birkaç kısa görüntü elde ettik. İpuçları, Ben in, Jacob ı rehin almanın bir yolunu bulduğunu gösteriyor. Jacob ın evinin etrafındaki külden çember, bana, bir ruhu kapana kıstırmanın mistik bir yolu gibi geldi. Ama başkalarının da daha önce yaptığı gibi bir adım daha ileri gideceğim ve bana, Jacob ve adanın bir bütün halinde aynı şey ya da kişi gibi göründüğünü söyleyeceğim. Bu tam olarak doğru olmayabilir ve bunu sadece zaman gösterecek ama şu anda Jacob ın, adanın kişileşmiş hali olduğunu düşünmek bana uygun geliyor. Bu fikir yolculuğunda bana biraz eşlik edebilirseniz, bunun, Ben in sadece garip ve yaşlı bir adamın görünmez ruhunu değil, bizatihi adanın kendisini ve onun tüm güçlerini elinde tuttuğu anlamına geldiğini fark edeceksiniz. Adanın gücünün avantajını elde etmenin ve yapmak istediği her şey için onu kullanmanın bir yolunu buldu. Ben in gündeme getirdiği sihirli kutu, sadece, Jacob ve adayı kapsayan ruh için bir benzetme.



Ben in şimdiye kadar bu gücün avantajını ele geçirmek için yaptıkları kusursuz değil. Adanın tüm kontrolünün Ben de olduğunu düşünmüyorum. Yalnız, kesinlikle istekleri doğrultusunda yönlendirme yapabiliyor. Fakat, örneğin Locke, Ben in üstesinden gelebileceği bir şey değil. Locke, Ben in esaretinden kurulmak için, adanın umudu. Beni bu yönde düşünmeye sevk eden birçok şey var. The Other Woman da, Harper Juliet e göründüğünde, tam olarak, kendisini oraya Ben in gönderdiğini söylüyor. Bence bunu, her nasıl yaptıysa (gerçekten o değil de dumanın kılık değiştirmiş hali olmasına rağmen), Ben in yaptığını düşünmek mantıklı. Ne de olsa Ben, Dan i ve Charlotte ı Tempest ˜ı kapatma görevlerinden alıkoymak için çok güçlü sebeplere sahip. Bu, benim, Ben in Jacob üzerinde sandığımızdan fazla kontrole sahip olduğunu düşünmeye ilk başladığım andı. Bir sonraki uyanışım Ji Yeonda, Sayid ve geminin kaptanı, kara kutu hakkında konuşurlarken oldu. Özellikle Mr. Widmore un, kara kutuyu enkazdan çıkarmak için ne kadar kaynak harcadığını belirttikten sonra Enkaz bariz şekilde düzmeceydi. Şimdi, o büyüklükte bir tezgâhı ayarlayabilmek için ne kadar insan gücü ve para kaynağı gerektiğini hayal edebiliyor musunuz? Uçak enkazını güya çıkarmak için? 324 aileye, bir yalan üzerine kurulu acı çektirmek için? Ama daha da rahatsız edici olan, o 324 cesedi, kimin nerden bulacağı. Ve bu Mr. Jarrah, Mr. Hume, Benjamin Linus ı istememizin onlarca gerekçesinden sadece biri.



Bu açıkça Charles Widmore un, Benjamin Linus ın bu tür bir tezgahı düzenlemenin bir yolunu bulduğuna inandığını gösteriyor. Bence, Charles Widmore, bir süredir adanın var olduğuna dair bilgi sahibi ve bir şekilde, sahip olduğu gücü biliyor. Ve Nasıl oluyor da, bilinmeyen bir yerin ortasındaki bir adada, küçük kaçık bir adam tüm bunları tezgâhlamak için kaynağa sahip olabiliyor diye sorabilirsiniz. Size şunu sormama izin verin. Eğer bu sihirli kutu Locke un babasını adaya ulaştırabiliyor, bir sürü insanın bir uçak kazasından sağ kurtulmasını sağlayabiliyor ve Hurley nin ve en azından ondan başka bir insanın daha anakarada Charlie yi görmesine izin veriyorsa, Jacob ya da Ada ya da Sihirli Kutu denilen şeyin dünyaya, içindeki cesetlerle birlikte bir uçak kazasından kalanları göstermesi abartı olabilir mi? Enkaz orada değil demiyorum. Belki, sadece belki, gördükleri enkaz, gördükleri cesetler ve kaptanın odasında duran kara kutu, adanın uyarladığı şeylerdir diyorum.

Hala bunu okuyan biri var mı? Oh iyi, son cümleden sonra hepinizin okumayı bırakacağından ve beni, diğer bir deli gizemli teorisyen olarak değerlendireceğinizden korkmuştum. Kulağa ne kadar uzak geldiğini anlıyorum ve emin olun ben de olan bitenin tam olarak böyle geliştiğine tamamen inanmış değilim. Ama şimdiye kadar, enkaz düzmecesinin ardında Charles Widmore değil, Ben olduğu konusunda yeterince ikna olmuş durumdayım. Ve ayrıca bence Ben, Charles Widmore un sahip olduğundan daha fazla gerçek dünya olanaklarına ve kaynağa sahip olamaz. Tasarrufundaki tek kaynak, bence, adanın gücünü kontrol etme yeteneği.

Charles Widmore un Niyeti



Charles Widmore un gerçek niyetinin ne olduğu hakkındaki düşüncelerimi soruyor olabilirsiniz. İyi bir adam mı yoksa kötü mü? Sürekli olarak insanlara, iyi adam ve kötü adam rolleri biçmeye çalışmamızı ilginç buluyorum. Bence, gerçek hayatta, o şekilde tanımlanmış çok az insan buluruz. LOST taki karakterler, özellikle gerçek hayattaki insanlara uygun şeklide yaratılmıştı. Bence, Ben buna iyi bir örnek. Hiçbir yönüyle iyi bir insan değil. Çoğumuzun kötü ya da ahlaki değil diye değerlendirdiği birçok şey yaptı. Buna rağmen, o, yüksek bir amaç ve daha iyisini gerçekleştirmek uğruna bu şekilde davrandığını iddia ediyor. Bunun gerçekten doğru olup olmadığını bilemeyiz tabii ki, ama eğer doğruysa bile, bu, yaptığı şeylerin bahanesi olamaz ve onu daha iyi biri yapmaz. Sadece gerçekten inandığı bir yolda, ahlaki feragatte bulunduğu anlamına gelir. Benzer bir bakış açısına göre, ben Charles Widmore un da iyi adam olduğuna inanmıyorum. Bence o, adanın, Ben in kontrolünde olan güçlerinin peşinde ve bu güçleri kendi bencilce hedefleri doğrultusunda kullanmayı planlıyor. Kişilik portresiyle ilgili hissettiklerimin yanı sıra bunun da kesin bir kanıtı yok. Charles Widmore gerçek bir muhalif.

Adayı terk etmek ve tekrar geri dönme ihtiyacı

Oceanic 6 lısı ve Jack le Hurley nin neden geri dönmeyi bu kadar çok istedikleri konuları etrafında dönen büyük bir tartışma var. Ve Sayid i Ben in hizmetinde çalışmaya iten ne? Lost un uzun zaman ayakta kalmayı başarabilen temalarından biri de kefaret. Ada, bir şekilde ödenmesi gereken kefaretle yüzleşme yeri olarak da tanımlandı. Bunu, adanın kazazedeleri en kötü halleriyle yüzleşmek zorunda bırakması ve yeniden başlamak için bir şansları daha olduğunu fark etmelerini sağlaması yoluyla anlıyoruz.





Tüm bunların sezon sonuna kadar gelişmesi esnasında, tam olarak ne tür olaylar olacağına dair bir fikrim varmış gibi davranacak değilim. Ama sonunda, bütün kartlarını açtıklarını göreceğimizi düşünüyorum. Bence Jack, Kate ve Oceanic 6 lısının geri kalan üyeleri, adadan ayrılmak için bir fırsat elde edecekler ama diğerlerini adada bırakmak zorunda olduklarını fark edecekler. Ayrıca, bu süreçte gemideki mürettebatın tamamı olmasa bile çoğunun ve kazazedelerin en az birkaçının öleceğini ya da öldürüleceğini düşünüyorum. Çok azının adada hala yaşayıp yaşamadıkları konusunda, kesinlikle merak içinde bırakılacağız ama en az iki ölümün gerçekleşeceği aşikâr. Sanırım Jin, o iki kişiden biri olacak.



Bence, Jack in adaya dönme arzusu, evvela diğerlerini adada bıraktığı için kendini feda etme ihtiyacı tarafından körüklendi. Widmore adayı biliyor ve asla peşini bırakmayacaktır. Ve eğer onu bulursa, Jack in geride bıraktığı herkes ölecek. Bu durum, Ben in, Sayid in kendisine yardım etmesi için kullandığı bir baskı unsuru olacak. Sayid de diğerlerini geride bıraktı. Ve Charles Widmore u durdurmak için Ben e yardım etmeyi, diğerlerini geride bırakmanın cezası olarak yaşayacak. Sonunda, adaya dönme arzuları, arkadaşlarını Charles Widmore dan kurtarma ihtiyaçlarından daha yoğun hatta belki de Ben inkinden bile yoğun hale gelecek. Bu onların kendilerini kurtarma ve sonunda da kefaretlerini ödeme gereksiniminden dolayı gerçekleşecek.

Başta da belirttiğim gibi, bunlar sadece benim düşüncelerim ve dizinin şu ana kadar gelmiş olduğu noktaya dair fikirlerim. Bunları buraya yazmaya ve yorumlarınızı beklemeye karar vermem tam bir haftamı aldı. Kesinlikle bu fikirlerin hiçbirine saplanıp kalmış ya da kalacak değilim. Yazdıklarımın en iyi ihtimalle %10 unun doğru çıkabileceğini ve geri kalan %90 lık kısımda yanılabileceğimi biliyorum. Yazdığım her şeye karşı ya da onları destekleyici tüm yorumlarınız için minnettarım¦





Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Lost Dizisi Kadere dair bir fikir

Serbest Kürsü ve Tv Lost Dizisi Kadere dair bir fikir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız LOST ta başından beri sürekli olarak yer alan temalardan biri, bilim ve kader arasındaki mücadele. Bu, hepimizin günlük hayatta devamlı olarak deneyimlediği ortak bir savaşım ve LOST bu temayla yüzleşmemizi sağladığı için muhteşem bir iş başardı. Ben, bizim kendi sitemiz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.