Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tv

Uyarılar

Prison Break 3. sezon Yayın Tarihi: 2008-03-27

Serbest Kürsü ve Tv Prison Break 3. sezon Yayın Tarihi: 2008-03-27 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Prison Break 3. sezon Merakla Beklenen 3. Sezon CNBC-e de... CNBC-e nin aksiyonu hiç eksilmeyen kaçış macerası Prison Break merak ve heyecanla beklenen 3. Sezonu ile ekrana geri döndü... Yüksek gerilimli, çok sürprizli, bol karakterli, sürükleyici bir yeni sezon bekliyor ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi

Prison Break 3. sezon Yayın Tarihi: 2008-03-27

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2010, 10:23 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Prison Break 3. sezon Yayın Tarihi: 2008-03-27





Prison Break 3. sezon



Merakla Beklenen 3. Sezon CNBC-e de... CNBC-e nin aksiyonu hiç eksilmeyen kaçış macerası Prison Break merak ve heyecanla beklenen 3. Sezonu ile ekrana geri döndü... Yüksek gerilimli, çok sürprizli, bol karakterli, sürükleyici bir yeni sezon bekliyor izleyiciyi... Sevdiklerine kavuşmak, &lsquoşirket i yok etmek ve gelmiş geçmiş en tehlikeli kaçış planını hazırlamak üzere Michael ve Lincoln için geri sayım başladı... Beklemeye Alınan Arama Dizinin drama ve aksiyon yüklü 3. sezon üçüncü bölümünde, Whistler nihayet gerçeği Michael a anlatır. Michael ise Sara yla bağlantı kurmaya çalışmaktadır ancak hapishanenin dışarısıyla erişimini sağlayan tek telefon Lechero nun bölgesinde olduğu için Michael ın T-Bag in yardımına ihtiyacı vardır. Diğer yandan Mahone bağımlılığıyla mücadele etmekte, Bellick ise Michael ı gözetlemektedir. Lincoln ise bu arada Sara ve T.J. i kurtarmaya çalışmaktadır.





Sevdiklerine kavuşmak, &lsquoşirket i yok etmek ve gelmiş geçmiş en tehlikeli kaçış planını hazırlamak üzere Michael ve Lincoln için geri sayım başlamıştır. Yeni Hapishaneye Uyum Sona hapishanesinde hayatta kalmaya uğraşan Michael hapishanenin elebaşısı Lechero dan uzak durmak zorundadır. Bu arada Lincoln, Panama daki Amerikan Büyükelçiliği ne giderek Michael ın serbest bırakılması talebinde bulunur ancak Sona nın en azılı katillerin yattığı en tehlikeli hapishane olduğunu söyleyen elçilikteki asistan bu duruma Amerikan hükümetinin karışmayacağını söyler. Michael ise tanık olduğu kanlı dövüş sonucunda Sona nın nasıl bir yer olduğunu yavaş yavaş anlamaya başlamıştır. Bu arada Michael la yüzyüze gelen Mahone ondan yardım ister. çaresiz durumdaki Mahone nin duruşmada tanıklığına ihtiyacı olduğunu bilen Michael yardım etmeyi kabul etmez. öte yandan Michael ın mahkemeye kadar daha güvenli bir yere nakledileceğini öğrenen Lincoln iyi haberi vermek üzere onu ziyarete gider. Michael da ondan Sara yı bulacağına söz vermesini ister. Bu arada öldürülen ajanın eşi Sophia kocasına ne olduğunu öğrenmek istemektedir.





YENİ HAPİSHANE, YENİ KAçIŞ

Tam da özgürlüklerine kavuştuklarını düşünürken, yeniden hapse düştüler... Michael, bu sefer en tehlikeli kaçış için kolları sıvıyor. üçüncü sezonda da Michael, işlemediği bir suç nedeniyle Sona Hapishanesi ne girdi. Ancak bu cehennemi andıran Panama hapishanesinden kaçmak önceki kadar kolay olmayacak.

Michael, ağabeyi Lincoln ü işlemediği bir cinayet için idama mahkum edildiği Fox River Hapishanesi nden kaçırdıktan sonra iki kardeş, tüm ülkeye yayılan bir insan avının hedefi olmuşlardı. İkinci sezonda dışarıda gerçekleşen bu kaçış, onları Panama ya ve sonunda da Sona Hapishanesi ne kadar getirdi. Michael bütün gardiyanların terk ettiği, otoritenin uyuşturucu mafyasının acımasız baba sı Lechero nun yarattığı hiyerarşi sistemiyle yürüdüğü hapishanede kozlarını doğru oynamalı.





PRISON BREAK HAKKINDA



İki kardeş tam da özgürlüklerine kavuştuklarını düşünürken karşılaşabilecekleri en tehlikeli kaçışın içine geri sürüklendiler. PRISON BREAK in aksiyon dolu üçüncü sezonu MICHAEL SCOFIELD ın (Wentworth Miller) işlemediği bir suç nedeniyle hapsolduğu Panama daki Sona Hapishanesi nde başlıyor. Yeni sezonda kardeşleri yeni bir hapishane, yeni bir kaçış planı bekliyor. Ancak cehennemi andıran Sona dan kaçmak önceki kadar kolay olmayacak.



Michael, ağabeyi Lincoln ü işlemediği bir cinayet için idama mahkum edildiği Fox River Hapishanesi nden kaçırdıktan sonra iki kardeş, tüm ülkeye yayılan bir insan avının hedefi olmuşlardı. İkinci sezonda dışarıda gerçekleşen bu kaçış, onları Panama ya ve sonunda da Sona Hapishanesi ne kadar getirdi. Lincoln iddia edilen suçlardan aklanmasına rağmen, kardeşi Michael ın özgürlüğü ve mutluluğu çok kısa sürdü. Lincoln a ilk başta komplo kuran ve onu demir parmaklıklar ardına mahk&ucircm eden Şirket adlı grup bu sefer de Michael ı Sona daki hapishaneye kapattı. Bir süre sonra Michael, Sona ya bilerek gönderildiğini ve gönderiliş amacının, hapishanenin kanalizasyon sisteminde saklanan WHISTLER (Chris Vance) isimli mahk&ucircmu kurtarmak için tehlikeli ve imk&acircnsız görünen bir kaçış planı daha düzenlemek olduğunu anlar.



Michael, bütün gardiyanların terk ettiği, otoritenin uyuşturucu mafyasının acımasız baba sı Lechero nun yarattığı hiyerarşi sistemiyle yürüdüğü hapishanede kozlarını doğru oynamalı. Bir yandan Lechero nun şüphesini çekmeden kendini ve Whistler ı hayatta tutup planını uygulamaya çalışırken, bir yandan da kendini üçlü bir tehlikeden korumak zorundadır. Şirket ile bağlantısı olduğu anlaşılan hain FBI ajanı ALEX MAHONE (William Fichtner), eski Fox River Eyalet Hapishanesi gardiyanı ve aynı zamanda talihsiz ödül avcısı BRAD BELLICK (Wade Williams) ve katil ruhlu sübyancı THEODORE T-Bag BAGWELL (Robert Knepper), Michael ın kaçış planlarını daha karmaşık bir hale getirmektedir.



Artık kardeşler rolleri değiştirmiştir ve bu sefer Lincoln, kaçış çalışmalarına hapishane dışarısından yardım ederek, aynı zamanda rehine alınan oğlu LJ (Marshall Alman) ve Michael ın sevgilisi SARA TANCREDI yi (Sarah Wayne Callies) kurtarmaya çalışmaktadır. Lincoln, Panama da Fox River firarilerinden FERNANDO SUCRE (Amaury Nolasco) ile tekrar bir araya gelir. Kaçışın anahtar noktası olan iki kadınla, Şirket için çalışan SUSAN B. ANTHONY (Jodi Lyn O Keefe) ve Whistler ın masum kız arkadaşı SOFIA (Danay Garcia) ile iletişime geçerler.



Vakit ilerlemektedir ve Michael ile Lincoln, sevdikleriyle tekrar bir araya gelebilmenin bir yolunu bulmak, Şirket i çökertmek ve hapishaneden bu zorlu kaçışı gerçekleştirmek zorundadırlar.



PRISON BREAK, Twentieth Century Fox Television işbirliğiyle gerçekleştirilmiş bir Adelstein-Parouse Production yapımıdır. Yapımcılar, Paul T. Scheuring, Matt Olmstead, Kevin Hooks, Marty Adelstein, Dawn Parouse, Neal Moritz and Brett Ratner dır.



PRISON BREAK in yayın hakları Twentieth Century Fox Television Distribution a aittir.





PRISON BREAK OYUNCU KADROSU



Prison Break Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu



DOMINIC PURCELL - Lincoln Burrows



Dominic PurcellDominic Purcell i, sinemada son olarak macera filmi Primeval da izledik. Güney Afrika da çekilen filmde Purcell, yedi buçuk metrelik bir timsahı kaçırıp eve getirmek için uğraşan bir haber ekibinin üyesini canlandırdı.



Purcell, Avustralya da büyüyüp prestijli bir okul olan Australian Theatre for Young People da öğrenim gördü. Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra Hugh Jackman ve Frances O Connor gibi oyuncuların da öğrenim gördüğü Western Avustralian Academy of Performing Arts ta oyunculuk eğitimine devam etti. Purcell mezun olduktan sonra, Avustralya nın sevilen televizyon dizisi Raw FM de başrol kaptı.



Kısa süre sonra Purcell, John Woo nun yönettiği Mission: Impossible 2 de Tom Cruise un düşmanı olarak karşımıza çıktı. Purcell in diğer sinema filmleri arasında Wesley Snipes la rol aldığı Blade: Trinity, Three Way, Equilibrium ve Visitors yer alıyor.



Diğer televizyon filmleri arasında bir aksiyon drama dizisi olan John Doe, Mariel Hemingway ile başrolü paylaştığı First Daughter, Gregory Peck ve Patrick Stewart ile birlikte rol aldığı Moby Dick geliyor.



Purcell in yer aldığı tiyatro yapımları ise Antony and Cleopatra, Angels in America, The Pillars of Society ve Romeo and Juliet tir.



Prison Break Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu





WENTWORTH MILLER - Michael Scofield



Wentworth MillerBirleşik Krallık ta doğup New York ta büyüyen ve Princeton üniversitesi nden mezun olan Miller, televizyon dizilerinden sinema filmlerine uzanan oyunculuk deneyimiyle tanınmış bir aktör. Rol aldığı başlıca yapımların arasında Buffy the Vampire Slayer, ER, Joan of Arcadia, Ghost Whisperer ve The Human Stain yer alıyor.



2006 yılında, Prison Break teki performansıyla Altın Küre de En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilmişti.





Prison Break Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu





AMAURY NOLASCO - Fernando Sucre



Amaury NolascoPorto Riko doğumlu Amaury Nolaco, Porto Riko üniversitesi nde biyoloji eğitimi aldı. Başlangıçta tıp okumak ve doktor olmak istiyordu, ama bir yönetmen tarafından keşfedilip televizyonda bir reklam filminde oynadı. Birkaç kısa süreli oyunculuk deneyiminden sonra Nolasco, New York a taşındı ve orada American British Arts School da eğitim gördü. Genel olarak Shakspeare tarzı tiyatro eğitimi gören genç aktör, çalışmalarını diyalekt teknikleri, karakter analizleri ve sahne duruşu üzerinde yoğunlaştırdı.



Nolasco, kısa süre sonra popüler televizyon dizileri Arli $$, CSI: Crime Scene Investigation ve ER da konuk oyuncu olarak rol aldı. İlk kez, 2 Fast and 2 Furious devam filminde Orange Julius karakteri ile yardımcı oyuncu olarak bir filmde yer aldı. Nolasco, filmin açılış sahnesinde Paul Walker ın canlandırdığı karakterle araba yarışına tutuşan rakip sürücü rolünde izleyiciyi kendine hayran bırakmıştı. Bernie Mac ile Mr. 300 de başrolü paylaştı. Ayrıca The Benchwarmers ta Rob Schneider ve David Spade ile birlikte oynadı.



Nolasco nın konuk oyuncu olduğu diğer televizyon yapımlarının başında George Lopez, Eve ve CSI: NY geliyor. Ayrıca oyuncuyu, yönetmen Michael Bay in kültleşmiş animasyon dizisi Transformers tan adapte ettiği filmde de izleyebilirsiniz.





Prison Break Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu





WILLIAM FICHTNER - Alexander Mahone



William FichtnerOyunculuk deneyimi televizyon, sinema ve tiyatro arasında geniş bir yelpazeye yayılmış olan Wiiliam Fichtner, beğeniyle izlenen bilim kurgu dizisi Invasion da Şerif Tom Underlay olarak rol aldı. Fichtner ayrıca Oscar ödüllü Crash filminde ve aksiyon gerilim Oltraviolet de oynadı. Fichtner ı, komedi filmi Blades of Glory de Will Ferrel ile birlikte izleyebilirsiniz.



Fichtner, mini dizi Empire Falls ta Paul Newman ve Ed Harris ile birlikte oynadı. Diğer televizyon yapımları arasında başrol oynadığı tıbbi konulu dizi MDs ve konuk oyuncu olarak yer aldığı The West Wing var.



Fichtner ın oynadığı sinema filmlerinin başlıcaları arasında, başrollerini Adam Sandler ve Chris Rock ın paylaştığı The Longest Yard, bir Rodrigo Garcia filmi olan Nine Lives, The Chumscrubber ve Jeff Bridges ile birlikte rol aldığı The Moguls yer alıyor.



Ayrıca, Fichtner ı izleyebileceğimiz diğer filmler arasında Ridley Scott ın yönettiği Black Hawk Down, First Snow, What s the Worst That Could Happen?, yönetmeliğini Wolfgang Petersen ın yaptığı The Perfect Storm, Drowning Mona, Passion of Mind, Armageddon, yapımcılığını Michael Mann in üstlendiği Heat, Contact, Go, The Underneath, Julie Walking Home, Equilibrium, The Settlement ve Kevin Spacey nin ilk yönetmenlik deneyimi Albino Alligator yer alıyor.



Circle Repertory Tiyatrosu üyesi olan Fichtner, Norman Rene nin yönettiği The Fiery Furnaca adlı filmdeki rolüyle tam not aldı. Ayrıca, Minetta Lane Tiyatrosu nda Raft of Medusa adlı yapımda, Manhattan Tiyatro Kulübü nde The Years ta, Williamstown Tiyatrosu nda Clothes for a Summer Hotel adlı oyunda ve Joseph Papp Cemiyet Tiyarosu nda Machinal da sahne aldı.



Prison Break Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu





ROBERT KNEPPER - T-Bag



Robert KnepperRol aldığı filmler arasında Good Night and Good Luck, Species III, Swatter ve Love &amp Sex yer almaktadır. Onu görebileceğiniz diğer yapımlar Young Guns II, Renegades, That s Life ve Wild Thing dir.



Carnivale, Thieves, Haunted ve Presidio Med gibi televizyon yapımlarında da rol alan Knepperin konuk oyuncu olarak yer aldığı dizilerin başında ER, The West Wing ve Getting Out geliyor. Onu, Jackie, Ethel, Joan: The Woman of Camelot mini dizisinde de izleyebiliriz.



Knepper, oyunculuk kariyerinin büyük bir kısmını, o henüz bir çocukken, Ohio, Freemont taki bir cemiyet tiyatrosunun sahne dekor bölümünde çalışan annesine borçludur. Bu durum Knepper ın sanata olan ilgisini uyandırmış, cemiyet tiyatrosunda ve lise yapımlarında oynamaya teşvik etmiş. Eğitimini Northwestern üniversitesinde tiyatro okuyarak tamamlamıştır.



Prison Break Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu





WADE WILLIAMS - Brad Bellick



Wade WilliamsWade Williams, çok zengin bir televizyon ve tiyatro geçmişine sahip bir oyuncudur. Ali, Erin Brokovich gibi sinema yapımlarında oynamıştır. Televizyon yapımları arasında Over There, Six Feet Under, 24, NYPD Blue ve CSI yer alıyor. The Bernie Mac Show da Papaz Cronin olarak karşımıza çıktı.



Williams ın iki kız kardeşi ve bir de erkek kardeşi var. Atlanta da doğdu ve liseye Tulsa, Oklahoma da gitti. Tiyatro ve müziğe meraklı olsa da, Tulsa üniversitesinde tıp okumak niyetindeydi. Ancak birkaç kez şan dersi aldıktan sonra kariyer planlarını değiştirdi. William Esper ile birlikte çalışma fırsatı bulduğu Rutgers üniversitesinde Teatral çalışmalar bölümünden mezun oldu ve Güzel Sanatlar alanında yüksek öğrenim gördü.



Mezun olduktan sonra, Joseph Papp ile birlikte New York Shakspeare Festivalinde bir iş buldu. Central Park taki Delicort Tiyatrosunda The Taming of the Shrew adlı eserde Morgan Freeman ve Tracey Ullman ile birlikte oynadı ve Denzel Washington ile

III. Richard da yer aldı. Williams kariyerine, Broadway deki Les Miserables veGuys and Dolls taki performanslarıyla devam etti. Ragtime , Showboat ve Kiss of the Spiderman gibi yapımlarda Chita Rivera ile birlikte turnelere katıldı.



Williams ve eşi, kızlarıyla birlikte Los Angeles ta oturmaktadırlar. Williams ın sanata ve müziğe olan ilgisi fotoğrafçılık ve bestekarlıktan, mızıka, gitar, banço ve keman çalmaya kadar uzanır. Maceracı bir yapıya sahip olan Williams, dağlarda e binmek ve yürümekten büyük keyif alıyor.







CNBC-enin aksiyonu hiç eksilmeyen dizisi Prison Break geçtiğimiz sezon k&acircğıt üzerinde hayli zor görünen bir şeyi yaptı ve izleyicilere koca bir sezona yayılan, yüksek gerilimli, çok sürprizli, bol karakterli, sürükleyici bir hapisten kaçış öyküsü sundu. Bir kaçış macerası Prison Break, 3. sezon bölümleri ile yeniden CNBC-e de...



Kaynak: yayinakisi.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Prison Break 3. sezon Yayın Tarihi: 2008-03-27

Serbest Kürsü ve Tv Prison Break 3. sezon Yayın Tarihi: 2008-03-27 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Prison Break 3. sezon Merakla Beklenen 3. Sezon CNBC-e de... CNBC-e nin aksiyonu hiç eksilmeyen kaçış macerası Prison Break merak ve heyecanla beklenen 3. Sezonu ile ekrana geri döndü... Yüksek gerilimli, çok sürprizli, bol karakterli, sürükleyici bir yeni sezon bekliyor ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.