![]() |
Boş;anmak i;stemiyorum
Yayın Tarihi:
2007-08-13 Yapımcı: Necip Beklim Boşanmak istemiyorum Evliliğinizi sonlandırmadan önce bir kez daha düşününSamanyolu, yepyeni bir formatla gerçek boşanma hikâyelerini ekrana taşıyor. Boşanmak istemiyorum, çeşitli sebeplerle eşler arasıdaki iletişimin koptuğu ve tarafları boşanmak için mahkeme sürecini başlattıkları evlilikleri mercek altıa alıyor. Modernitenin dayattığı değerlerin aşıdırmasıyla aile kurumunun ciddi sarsıtılara maruz kaldığı çağımızda artan boşanma olayları kadıı ve erkeği bunalıma iterek toplumun geleceğini her geçen gün daha büyük oranlarda tehdit ediyor. Aşırı bireyselleşme paylaşma, bütünleşme, özverili olma gibi diğerkâmlık duygularıı törpüledikçe törpülüyor. Bu vahim tablo karşısıda, topluma çözüm olarak bir şeyler sunmanı lüzumuna inanan Samanyolu Televizyonu, |Boşanmak istemiyorum isimli yepyeni bir aile programıyla seyircilerin karşısıa çıkmaya hazırlanıyor. Bir mahkeme ortamıda oyuncular tarafıdan canlandırılacak gerçek hayat hikâyeleri, boşanmayı bir çözüm yolu olarak gören ve boşanmayı düşünen çiftlere bu süreç kendilerini bekleyen muhtemel sıkıtıları hatırlatıyor, kararlarıı bütün detaylarıyla bir kez daha gözden geçirmeleri için yardım ediyor. Stüdyo içerisinde oluşturulan mahkeme dekorunda, yargıya intikal etmiş gerçek hayat hikâyeleri, oyuncular tarafıdan canlı yayıda sahneleniyor, geçmişte başlarıdan geçenleri anlattıkları bölümlerle birlikte hem salonda, hem mahkeme koridorlarıda yaşanan bütün gelişmeler seyirciye aktarılıyor. Mahkemeyi yıllarca boşanma davalarıa bakmış, emekli bir hâkim yönetirken kâtip, mübaşir, davacı, davalı, şahitler, avukatlar vs. gibi gerçek bir mahkemede yer alan bütün unsurlar da stüdyoda yerlerini alıyor. Boşanmak istemiyorum programı, tüm evli çiftleri boşanmaya karar vermeden önce bir kez daha düşünmeye davet ediyor ve sağlıklı bir gelecek için yuvalarımıza sahip çıkalım mesajı veriyor.Yapımcı: Necip Beklim Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 AM. |