![]() |
ALATURKA
Yayın Tarihi:
2006-11-26 ALATURKA ALATURKA YARIŞMA20:00 180 Dakika Star Tv`de POPSTAR ALATURKA şovu devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri en çok konuşulan, en çok beğenilen ve en çok izlenilen program olan POPSTAR ALATURKA bu hafta da dopdolu. Sunuculuğunu Osmantan Erkır ve Günce Yorgancılar`ın, jüri üyeliğini Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan, Ebru Gündeş ve Bülent Ersoy`un yaptığı ve sadece son 7 finalistin devam ettiği yarışmada bu hafta adaylar ikişer şarkıyla izleyenlerin karşısına çıkacaklar. Önce Türk Sanat müziği, Türk Halk Müziği ve arabesk tarzlarında eserler seslendirecek olan yarışmacılar ilk kez pop müziğin unutulmaz şarkılarından örnekler verecekler. Levent Yüksel`den Karaağaç, Kayahan`dan Yemin Ettim, Sezen Aksu`dan Rakkas, Geri Dön ve Tarkan`dan Gül Döktüm Yollarına gibi şarkıları seslendirecek olan adaylar bakalım pop müzikte ne kadar başarılı olacaklar. Müzik ziyafetine dönüşecek olan gecede Türk sanat müziğinin unutulmazlarından “Ömrümüzün Son Demi” ve “Boş Çerçeve”, türkülerimizden “Havar” gibi eselerle yarışacak olan adaylardan bakalım bu büyük yarışa hangisi veda edecek, kim haftanın birincisi olarak büyük ödüle bir adım daha yaklaşacak. 26 Kasım Pazar 20:00 / Canlı Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:17 AM. |