![]() |
Objektif
Yayın Tarihi:
2006-12-14 Kadir Çelik Objektif Objektif Uyuşturucu parası bulabilmek için önüne gelenle yatan kadın, nasıl uyuşturucu tuzağına düşürüldü? Bir koca, eroin parası için karısını nasıl zehir tacirine rehin bıraktı? Ünlü bir şarkıcının Beyoğlu`nun arka sokaklarındaki gizli yüzü ! İlköğretim okullarının önünde tezgah kuran torbacıların gencecik bedenlerin önüne kurdukları uyuşturucu tuzağının çarpıcı görüntüleri. 18 yaşında uyuşturucuya başlayan bir kızın yürek parçalayan dramı. Objektif`in uyuşturucu dosyasını izlerken hayretler içinde kalacak, gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Star`ın sevilen dizisi "Köprü"nün gerçek hikayesini Objektif ekranlara getiriyor. Eski Erzincan Valisi Recep Yazıcıoğlu`nun köprü projesini başından sonuna kadar adım adım izleyen Kadir Çelik, dizinin gerçek hikayesini merhum Recep Yazıcıoğlu`yla yaptığı röportajla anlatıyor. Batman`ın Beşiri ilçesinde yüzlerce insanı karşı karşıya getiren, Yezidi bir kızla, Müslüman bir gencin evlenmek amacıyla kaçmasının perde arkasını Objektif ekranlara getiriyor. Kızlarının Müslüman bir gençle evlenmesine karşı çıkan Yezidi aile, nasıl iki gencin peşine düştü. Objektif, sosyal bir yaranın taraflarını canlı yayında buluşturuyor. 14 Aralık Perşembe 23:50 / Canlı Kadir Çelik Kadir Çelik`in hazırlayıp sunduğu "Objektif", gündemi belirleyen konularıyla ekranda tiryakileriyle buluşuyor. Kadir Çelik`in hazırlayıp sunduğu "Objektif", gündemi belirleyen konularıyla ekranda tiryakileriyle buluşuyor. Kadir Çelik`in hazırlayıp sunduğu "Objektif", gündemi belirleyen konularıyla ekranda tiryakileriyle buluşuyor. Kadir Çelik, gündemin sıcak konularını konunun uzmanı konuklarla canlı yayında tüm boyutlarıyla tartışıyor. Objektif her hafta toplumun nabzını tutmaya devam ediyor Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM. |