![]() |
Boşanmak İstemiyorum
Yayın Tarihi:
2008-06-18 Yapımcı: Necip Beklim Boşanmak İstemiyorum Evliliğinizi sonlandırmadan önce bir kez daha düşününSamanyolu, yepyeni bir formatla gerçek boşanma hikâyelerini ekrana taşıyor. Boşanmak İstemiyorum, çeşitli sebeplerle eşler arasındaki iletişimin koptuğu ve tarafların boşanmak için mahkeme sürecini başlattıkları evlilikleri mercek altına alıyor. Modernitenin dayattığı değerlerin aşındırmasıyla aile kurumunun ciddi sarsıntılara maruz kaldığı çağımızda artan boşanma olayları kadını ve erkeği bunalıma iterek toplumun geleceğini her geçen gün daha büyük oranlarda tehdit ediyor. Aşırı bireyselleşme paylaşma, bütünleşme, özverili olma gibi diğerkâmlık duygularını törpüledikçe törpülüyor. Bu vahim tablo karşısında, topluma çözüm olarak bir şeyler sunmanın lüzumuna inanan Samanyolu Televizyonu, |Boşanmak İstemiyorum isimli yepyeni bir aile programıyla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir mahkeme ortamında oyuncular tarafından canlandırılacak gerçek hayat hikâyeleri, boşanmayı bir çözüm yolu olarak gören ve boşanmayı düşünen çiftlere bu süreç kendilerini bekleyen muhtemel sıkıntıları hatırlatıyor, kararlarını bütün detaylarıyla bir kez daha gözden geçirmeleri için yardım ediyor. Stüdyo içerisinde oluşturulan mahkeme dekorunda, yargıya intikal etmiş gerçek hayat hikâyeleri, oyuncular tarafından canlı yayında sahneleniyor, geçmişte başlarından geçenleri anlattıkları bölümlerle birlikte hem salonda, hem mahkeme koridorlarında yaşanan bütün gelişmeler seyirciye aktarılıyor. Mahkemeyi yıllarca boşanma davalarına bakmış, emekli bir hâkim yönetirken kâtip, mübaşir, davacı, davalı, şahitler, avukatlar vs. gibi gerçek bir mahkemede yer alan bütün unsurlar da stüdyoda yerlerini alıyor. Boşanmak İstemiyorum programı, tüm evli çiftleri boşanmaya karar vermeden önce bir kez daha düşünmeye davet ediyor ve sağlıklı bir gelecek için yuvalarımıza sahip çıkalım mesajı veriyor. Yapımcı: Necip Beklim Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 AM. |