![]() |
Ekmek ve Yemek Tarifleri Genel Bilgiler Türkiye ve Diğer Kuzey Akdeniz Ülke Mutfakları'ndan Pratik ve Lezzetli 400'ün Üzerinde Tarif Dr. Gıda Mühendisi, ODTÜ mezunu.Tübitak Bilimsel Araştırmacısı,ISO 9000(Kalite Sistem) ve HACCP/ISO 2200(Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi) Tetkikçisi Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Üyesi Akdeniz Mutfağının Mükemmel Ekmek ve Yemek Tarifleri... Bu Kitap Damak Tadınızı Mükemmel Bir Şekilde Farklılaştıracak... İşte Tariflerden Sadece Bazıları... Ekmekler, pileder, lavaşlar, sarımsaklı fırında ekmek dilimleri Baget Ekmekler Pide ve lavaş ekmekler Somun ve tava ekmekler Şekilli ve değişik tohumlu ekmekler Dolgulu, üstü malzemeli ekmekler ve lahmacun, pide Fırında yemek dilimleri Kekler (tuzlu). Ekmek hamuruyla yapılan börekler, Pideler, Lahmacun Börekler (yufkalı ) ve gözlemeler Çorbalar Sebzeler ve Otlar Mezeler ve salatalar Ev mutfaklarında hijyen Balık ve diğer su ürünleri Et (kırmızı) yemekleri Tavuk, hindi, kaz ve yumurta yemekleri Güveç yemekleri Dolmalar Makarna ve erişte yemekleri. Mantı. Pierogi Pilavlar Kekler (tatlı). Meyveli kekler. Sufleler. Tartlar. Tatlılar. Hamur tatlıları. Sütlü tatlılar. Meyve tatlıları Et, tavuk, balık ve sebze suları Soslar Minik sözlük, mutfak terimleri Krema nedir? Krema çeşitleri Kızartma yaparken Zeytinyağı 440 sayfa, 2. hamur, ISBN: 9789944326957; Boyut: 17 x 25 cm; Baskı Tarihi: Eylül 2007 Özgün Dili: Türkçe Yazar Teslime Mahmutoğlu Yayınevi Pegasus Yayınları |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.