Bugün 13. günüm...bu 13 gün içinde ufak da olsa birşeyler değişti tabi...ama yine de hala düzelmeyen şeyler var..hala stres altındayım ve hala ders çalışmayı erteliyorum..onun yerine diğer ertelediğim şeyleri yapıp bitirmek daha işime geliyor..hala esas meseleyi arkaya atıyorum...acaba biyerde hata mı yaptım bilmiyorum...
neyse olanı biteni kısaca özetlemeye çalışayım
* stresten dolayı onca kuruyemiş yememe rağmen 1 kilo yağ kadar kilo vermişim..
* yapmam gereken işlerde hafızamın biraz arttığını farkettim..herşeyi not kağıdına not alırdım şimdi kağıdı okumadan orada ne yazdığını biliyorum..
* saçlarımı şekillendirme konusunda hep sıkıntı çekmişimdir...bu konuda yeni bir yol keşfettim ve daha iyi görünüyorum..aynada kendimi gerçekten beğendim..yüzüme yakışan günlük şekillendirmemi buldum sanırım..çok da zahmetli birşey değil...
* çok fazla insanla görüşmediğim bir yaşantım olduğu için diyalog ve rahat konuşma olarak ilerleme kaydedip etmediğimi bilemiycem..onu ölçecek ortamım yok..
ama hala stresliyim ve hala ders çalışmak ağır geliyor..ve bunu çok dert ediyorum kendime...beynim hala yeni şeyler öğrenmeyi reddediyor...içindeki varolanları da unutuyor zaten....aslında kendimde düzeltmem gereken çok şey var..bu şu anki gelişmeler o yüzden bana pek yeterli gelmedi ama hiç yoktan iyidir....e aslında kolay da değil tabi 26 yılın acısını çıkarmak..
hele ki benim gibi ergenlik çağından beri hayatı sürükleye sürükleye r psikolojisinde yaşayan biri için..
bir de sürekli tahammül etmek zorunda olduğum babamla yaşıyorum beni bir an rahat bırakmıyor...o varken en fazla neyi gerçekleştirebilirim ki hayatımda :(((
kafam çok karışık