Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

keopsdan öğrendiklerimiz

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri keopsdan öğrendiklerimiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben birşeyler yazıyım.Öncelikle kısa vadeli hedef belirleyerek başlıyoruz.Bu hedefin süresi 3 ay olsun.Bugün 3.7.2008 olduğuna göre hedefi 3.10.2008 olarak belirleyebiliriz.Lütfen yazarak çalışın ve yazmaktan bıkmayın. 3.7.2008:hedef belirleme 3.10.2008:hedefin ulaşıldığı tarih Hedef belirledikten sonra,hedefin önündeki sizin için varsa engel oluşturacak şeyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

keopsdan öğrendiklerimiz

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2008, 08:58 PM   #21 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: keopsdan öğrendiklerimiz

Ben birşeyler yazıyım.Öncelikle kısa vadeli hedef belirleyerek başlıyoruz.Bu hedefin süresi 3 ay olsun.Bugün 3.7.2008 olduğuna göre hedefi 3.10.2008 olarak belirleyebiliriz.Lütfen yazarak çalışın ve yazmaktan bıkmayın.
3.7.2008:hedef belirleme
3.10.2008:hedefin ulaşıldığı tarih

Hedef belirledikten sonra,hedefin önündeki sizin için varsa engel oluşturacak şeyi belirliyoruz.Birçok engel olabilir bunları yazın öncelikle.Ve sonra içinden en büyük engelinizi seçin.Bu sizin için neden bir engel onu belirleyelim sorularla.
1.Sizi engelleyen olumsuz düşüncenin sebebi nedir?
2.Bu olumsuz düşünceyi ilk kez nerede yaşadınız?
3.Bu yaşadığınız olay kaç yıl önceydi?
4.Çevrenizdeki etken faktörler nelerdi?(somut veya soyut)
5.Bu olumsuz düşünce size ne yaşattı?
6.Bu olumsuz düşünce veya olay size ne hissettirdi?

Bunları sıralayabiliriz.Bu olumsuz düşünceyi alalım ve olumluya çevirelim.Ama önce 5 kategori var.Bu 5 kategoriyi her seferinde numaralandırmak gerekiyor 1'den 10'a kadar.1 en az 10 en çok puan.
*Azim:Bu hedefi gerçekleştirmek için ne kadar AZİM lisiniz.
*Doğal:Bu hedefi gerçekleştirmek sizin için ne kadar DOĞAL.
*Coşku ve Heves:bu hedefi gerçekleştirmek için ne kadar COŞKU VE HEVES lisiniz.
*Umut:Bu hedefi oluşturmak için ne kadar UMUT lusunuz.
*Eylem ve Davranış:Bu hedefe ulaşmak için ne kadar EYLEM VE DAVRANIŞ gösterebilirsiniz.

Bunlara her eylem planında ayrı ayrı puanlandırmak gerekiyor.Şimdi X olumsuz düşüncem var diyelim.Önce bunu numaralandırıyorum.
Azim:5
Doğal:6
Coşku ve Heves:6
Umut:7
Eylem ve Davranış:4
Bu verdiğim örnek olumsuz düşünce içindeyken numaralandırılmış bir örnektir.Ondan sonra beni olumsuz düşündüren engeli buluyorum ve yukarıdaki 6 soruyu cevaplandırıyorum.
Sıra olumsuz engelimizi olumluya çevirmeye geldi.Cümlelere dikkat.Hiçbir olumlamanın içinde olumsuz cümle olmamalı.
''Ben hiç hasta olmam'' yerine ''Ben çok sağlıklıyım'' gibi olumlu cümlelerle telkin verilmeli.Olumlamalarınızı çoğaltabildiğiniz kadar çoğaltın.Sadece engelleyen konu üzerinde yapmayın olumlamanızı.O anda konuyla hiç ilgisi olmasa bile aklınıza gelen her olumlamayı yazın.X konusunda olumlama yaparken Y konusunda aklınıza gelen olumlamayı mutlaka kaydedin ve olumlamalarınızı çoğaltabildiğiniz çoğaltın.Olumlamalarınızı şimdiki zamana dair yapın.
Örnek:hedefim yeni bir iş,beni etkileyen faktör kendime yeterince güvenmemek,yapacağım olumlamalar:
*Ben kendime çok güvenirim.
*Yabancı dili çok güzel konuşuyorum.
*Sevecen ve sabırlıyım vs. vs.
Şimdi yaptığımız olumlamalarla kalıp kısa bir imgeleme yapalım.Olumlamalarımız gerçekte olmuş gibi gözlerimizi kapatalım ve o anı yaşayalım.Şimdi başta yaptığımız puanlamaya dönme zamanı geldi.Yazarak çalıştığımız için olumlamaların hemen altına tekrar numaralandırıyoruz.(olumlamalardan sonra verilen puanlar)

Azim:9
Doğal:9
Coşku ve Heves:10
Umut:10
Eylem ve Davranış:9
Bu verdiğimiz puanların hepsi 10 olana kadar olumlamalarımıza devam ediyoruz.Gerçekten inanarak puan vermeye dikkat edin.Kendinizi kesinlikle kandırmayın.Unutmayın bilinç-altımız çok zeki.

Şimdilik bu kadar.Sevgiler.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 09:37 AM   #22 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

özellikle önemli kararlar verirken başın hep dik olsun...
dik olsun ki olumlu kararlar ver... özellikle sol alt tarafa baktığın zaman olumsuz şeyler düşünüyorsun...
dikkat et, bedenin ruhunun bir yansıması, rug-hun ise bedeninden çok etkileniyor...

pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 01:59 AM   #23 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar deep-peat,sedona,eft,precision notlarını isteyenler bana özelden ulaşabilirler.
Sevgiler.
süper bi paylaşım.hay yaşayın sana keopsa , tekniği öneren sevgili şamana ve bu paylaşıma katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.umarım tekniği uygulamakta başarılı olabilirim
sevgilerle
Alt 07-07-2008, 08:11 AM   #24 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

redflowers ın bahsettiği bir anı yaşamak tekniği var...
notların yanımda değil ama aklımda kaldığı kadarıoyla paylaşacağım.. (hatam olursa düzeltin arkadaşlar)

şimdiki anı yaşamak, farkındalığımızı geliştirmek....
u ilk önce kendi bedenimizi hissetmemizle başlıyor...
nefesimize yoğunlaşıyoruz, ellerimize, kollarımıza, bedenimize yoğunlaşıyoruz...
bu gnlük hayatta yaptığımız bir şey oluyor kendi kendine...
işte redflowersın söylediği buydu... bunu yapmak kolay olmayabilir ilk başta.. ama bir tadınca hep yapmak istiyorsun...

bunu yaparken zihninde hep var olan iç ses ve görüntüler yok olmaya başlıyor...
bu şekilde artık zihnine hükmedebiliyorsun....
sonra düşüncelerine...
sonra duygularına....
ve hatta tüm yaşamına.... (burayı ben uydurmuş olabilirim )

o gün çok şey mğrendim, ama keopsun bu yaklaşıma destek vermesi ve bunu bize öğretmesi hepsinden değerliydi benim için....

bu arada farkındalığı arttıran kitaplar okuyorum bu aralar, hangisi bilemiyorum ama. bir tanesinde.....

şu anda bulunduğumuz yer geçmiş ve geleceği ayıran bir çizgi...
aslında geçek olan burası....
geçmiş uğurladığımız bir yolcu, gelecek ise hiç tanımadığımız bir yabancı...
neden onlarla ilgilenirken gerçekle ilgilenmiyoruz.....

diyordu.... Bu da biraz özetliyor sanırım....

pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-07-2008, 11:17 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen

132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
ben en çok ters el transını sevdim
şamanım, keops ifadelerimde yanlış olursa lütfen düzeltin..

şimdi şöyle oluyor dusun

normalde hangi elinizi kullanıyorsanız, bu kez diğer elinizi kullanacaksınız..
bir kağıda ev, ağaç, araba, çiçek çizeceksiniz.. altına niyetinizi yazacaksınız..
transta kalacağınız süreyi yazacaksınız..
güzel bir medi müziği eşliğinde gözlerinizi kapatacaksınız ve kağıda çizdiklerinizi hayalinizde tekrar çizeceksiniz..
bilinciniz serbest kalana kadar çizimlere devam edeceksiniz.. bir süre sonra bilinciniz kontrolünüzden çıkacak ve artık sizi nereye götürürse oraya gideceksiniz
transta kalmak üzere belirlediğiniz süre bitiminde de transtan çıkmış olacaksınız..
biz 10 dakika demiştik, 10 dakika geçermi diye düşündüm içimden ama nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu
aynı transı çizimlerle değil de; yine niyetinizi edip, süreyi belirleyip mutlu bir an'ınızı düşleyerek yapabilirsiniz..

ben birinde ağaç yaprakları arasından gökyüzünü izlerken buldum kendimi, diğer deneme de de orman içersinde gittikçe genişleyen bir yolda yürürken.. ormanlarla ne alıp veremediğim var anlayamadım gerçi de güzeldi
bir bilen varsa bunu da bana açıklarsa sevinirim

saygılı sevgiler

merak ettiğim bişey var.niyetimizi yazarken;mesela araba istiyorum diyelim.arabaya sahibim mi dicez yoksa,istiyorum v.b.yani şimdiki zamanlı mı olumlama yapıcaz yoksa gelecek zaman mı kullanmak gerek.bilinçaltının nasıl algılaması gerektiğini,nasıl mesajlar göndermek gerekiyor zamn kavramıyla ilgili.metodu denicem .süper bi paylaşım
Alt 13-07-2008, 11:25 PM   #26 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

Alıntı:
kısmen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
ben en çok ters el transını sevdim
şamanım, keops ifadelerimde yanlış olursa lütfen düzeltin..

şimdi şöyle oluyor dusun

normalde hangi elinizi kullanıyorsanız, bu kez diğer elinizi kullanacaksınız..
bir kağıda ev, ağaç, araba, çiçek çizeceksiniz.. altına niyetinizi yazacaksınız..
transta kalacağınız süreyi yazacaksınız..
güzel bir medi müziği eşliğinde gözlerinizi kapatacaksınız ve kağıda çizdiklerinizi hayalinizde tekrar çizeceksiniz..
bilinciniz serbest kalana kadar çizimlere devam edeceksiniz.. bir süre sonra bilinciniz kontrolünüzden çıkacak ve artık sizi nereye götürürse oraya gideceksiniz
transta kalmak üzere belirlediğiniz süre bitiminde de transtan çıkmış olacaksınız..
biz 10 dakika demiştik, 10 dakika geçermi diye düşündüm içimden ama nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu
aynı transı çizimlerle değil de; yine niyetinizi edip, süreyi belirleyip mutlu bir an'ınızı düşleyerek yapabilirsiniz..

ben birinde ağaç yaprakları arasından gökyüzünü izlerken buldum kendimi, diğer deneme de de orman içersinde gittikçe genişleyen bir yolda yürürken.. ormanlarla ne alıp veremediğim var anlayamadım gerçi de güzeldi
bir bilen varsa bunu da bana açıklarsa sevinirim

saygılı sevgiler

merak ettiğim bişey var.niyetimizi yazarken;mesela araba istiyorum diyelim.arabaya sahibim mi dicez yoksa,istiyorum v.b.yani şimdiki zamanlı mı olumlama yapıcaz yoksa gelecek zaman mı kullanmak gerek.bilinçaltının nasıl algılaması gerektiğini,nasıl mesajlar göndermek gerekiyor zamn kavramıyla ilgili.metodu denicem .süper bi paylaşım
sevgili kısmen araba istiyorum dersen istemeye devam edersin :)
onun yerine verilen telkin şu tarz olmalı ve kağıda yazılmalı
şimdi hipnotikmeditasyon yapacağım..transta 15 dakika kalacağım
ve bu transın sonucunda idealimdeki arabaya sahip olmak için atmam gereken adımları ve seçeneklerimi göreceğim/bilinçaltım bana yol göster tarzında yazabilirsin.
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-07-2008, 11:37 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

çok teşekkürler keops.redflowerım eksik olmasın anlattı uyguladığnız ikinci trans tekniğini.bi kaç kez denedim yatmadan önce ,gerçekten hem kolay hem de çok işime yaradı.konsantrasyon sorunum vardı .baya değiştim.kararlılıkla ilgili de bilinçaltıma olumlama gönderdim.ve noktaya odaklanırken,konsantrasyonum yüksek ve çok kararlıyım,istediiklerimi koparıp alıyorum dedim.bi hata var mı?bi de kendi tarzınızla bu tekniği paylaşırsanız sitedeki arkadaşların da çok işine yarıcak eminim.çok teşekkürler .allah seni sitemizden eksik etmesin 96.
saygılar ,sevgiler
Alt 13-07-2008, 11:56 PM   #28 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light

aslında benim bizzat deneyimlediğim 20den fazla transa girme ve derinleştirme tekniği var
fakat bu en kolaylarından....
burda tek fark fark transtayken telkin vermiyorsun transtan önce veriyorsun
ikiside yeri geldiğinde kullanılabilir...
transtan önce veriyorsan olumlama tarzında olmasına gerek yok..
trans içindeyken veriyorsan olumlama tarzını kullanabilirsin..
olumlamalarını iyi seç yalnız
o nokta önemli..
ama olumlamaları kullanmak ustalık istediğinden transtan önce gelecek zamanda ya da emir kipinde vermek en mantıklısı
konsantrasyonum yüksek ve çok kararlıyım,istediiklerimi koparıp alıyorum demişsin
bu olumlamalar iyi ama direnç oluşturabilir
daha iyisi şöyle olabilir
derse karşı olan konsantrasyonum hergeçen gün gittikçe dahada artıyor
amaçlarıma ulaşmak için kararlılığım gittikçe artıyor
........konudaki istediklerimi almayı ve onlara sahip olmayı seçiyorum...koparıp alma seç :)
istediğim sonuçlara ulaşmaya hakediyorum gibi daha yumuşak olumlamalar direnç yaratmaz
ve detaylı olumlalar yazarsan problem olmaz
istediklerimi koparıp alıyorum olumlaması hem çok genel hem gerçekleşmesi çok zor
hemde her istediğini koparıp alamazsın ve koparmak birazda bilinaçltına eksiklik mesajı verir bunlara dikkat ettikten sonra daha yararlı olumlamalar hazırlayabilirsiniz

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2008, 12:17 AM   #29 (permalink)
Üsteğmen

çok teşekkürler verdiğin faydalı bilgiler için .dediklerini uygulıcam.
sevgiler,sayglılar
Alt 14-07-2008, 12:25 AM   #30 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

merhaba keops ben şu an telkinleri bir aydır dinliyorum, kişisel gelişim amaçlı değil. acaba bunun yanında translara da geçiş yapsam mı? sizce yoksa ters etkisi olur mu?

Bookmarks