01-07-2008, 03:14 AM
|
#27 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... berk teşekkür ederim,
kurtarın beni. galiba ölüyorum hayatımın en sarhoş 2.dönemini yaşıyorum...kusmaya gidiyorum..bu kauçıncı kusuşum unuttum gelom..
hea geldim...on parmak klavyeye bakmadan yazdğım içn şu an gözüm kapalı sadece düşüncelerimi yazıyorum...eminim cehennemde şuan yaşadığım iğrenç duyguları yaşatıyodur......ölsemde şu mide bulantısını kafa dönmesini yaşamasam..bu ne ya.....offffffffffffffffff
küçükken çok korktupumuz bir bahçe vardı...hatta o bahçenin adı bile var korkunç bahçe...o bahçeyi tarif edemem.içinde garip himler var..garip dikenlikler var...hatta insan kemiği çıkaranlar bile var...herkes korkar o bahçeden...kimse giremez oraya...ben bugün 5.birada zoom oldum...elimde değil ne yapim...aslında 7 bira içip motor sürdüpüm günler oldu ama bugün 5.birada öldüm ve öldüm...öldüm çünkü beni yıkan biralar değildi..hasretlikti..sevdiğim kızdan uzak olmaktı..o bahçeye girdim..tek başıma...garip dikenlikler arasına yattım..o kadar ıssızdı ki..ölmeyi istiyorum dedim...evet ölmeliydim...seviyorum çünkü..kelimeler anlatamıyor bunu...o ıssız bahçede ağladım..ağladım ağladım...ve yemin ettim sen benim olacaksın diye..kustum oraya..hala kusasım var...defalarca kustum...bağırdım bağırdım bağırdım...bağırdım şimdi ağlıyroum...sevdiğim kızdan dünyada milyonlarca insan daha güzel...ama o benim ruh ikizim eminim eminim...o benim ruh ikizim onu kaybedemem...yalvaıyroum hepinize o beni özlesin enerji göndern ona..ayağnızı öperim yemin edeirm öperim...yemin ederim...kusmaya gidiyrum bye... |
| |