Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Novosibir'ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün zayıflama çayları, besinleri satan bir firmanın toplantısına gittim otele. İş arıyorum malum bu aralar. Firma'nın çalışanları oldukça enerjik, pozitifti, inanamadım bu durumlarına. Öğrendim ki kullandıkları besin takviyeleriyle böyle oluyorlarmış. Orada herkese sorular sordum, bir çok kişiyle tanıştım. Konuşmacılarla dahi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Novosibir'ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-06-2008, 11:59 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
imported_terra is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

Bugün zayıflama çayları, besinleri satan bir firmanın toplantısına gittim otele. İş arıyorum malum bu aralar. Firma'nın çalışanları oldukça enerjik, pozitifti, inanamadım bu durumlarına. Öğrendim ki kullandıkları besin takviyeleriyle böyle oluyorlarmış. Orada herkese sorular sordum, bir çok kişiyle tanıştım. Konuşmacılarla dahi sohbet ettim. Yarın işe başlamak için randevu aldım ama sanırım gitmeyeceğim. Çünkü nette yaptığım araştırmalar sonucu bunun çok zalim bir sistem olduğunu öğrendim. Titan, saadet zinciri gibi bir şey sanırım bu iş. Konuşmacılar bir kaç yıl içinde milyarlar kazanan insanlar olacağımızı söylediler. Kendi hayatlarından örnekler verdiler. Yok işe girdikten bir yıl sonra şu arabayı aldım, üç sene sonra bu arabayı aldım diye slayt'ta gösterdiler. 20 ytl'm de gitti maalesef yer ücreti olarak alıyorlarmış. Neyse sonuçta hayatta bir tecrübe daha edindim. İnsan ilişkilerinde daha aktif olabildiğimi gösterdim kendime.
Telkinlerle birlikte özellikle amelie'nin müziklerini dinliyorum. Bu bana nedense yaşam isteği sağlıyor, kendimi mutlu hissediyorum. Sanki onlar da telkin etkisi gösteriyor. Yarım saat önce dışarı çıktığımda hayat yine değişik gelmeye başladı. Değişim sanırım devam ediyor. Sanki insanları daha net algılayabiliyorum, bunu hissediyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 29-06-2008, 12:23 AM   #12 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

hergün daha iyiye gidiyorsun dostum aynen devam
Alt 29-06-2008, 12:28 AM   #13 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
imported_terra is an unknown quantity at this point

dostum teşekkür ederim umutlarımı yeşertiyorsun sağ ol var ol.
Alt 30-06-2008, 10:48 PM   #14 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

bugün kendimi bir değişmiş, bir değişmemiş gibi hissettim. dusun anlayamıyorum ama yine de sanki değişim var gibi.

evet evet az da olsa var. çünkü mümkün olduğunca konuşuyorum insanlarla ve bu otomatiğe bağlanmış gibi oluyor.

yani hiç bilmediğim bir his beni konuşmaya itiyor. tanımadığım insanlara soru soruyorum ama bazen de susuyorum uzun süre,

eski fobik halimi hatırlatırcasına. ama olsun ne önemi var, ondan da mutlu oluyorum. insan sonuçta her dakika konuşmaz ki.

bu arada sesim bazen endişeli, cılız bir şekilde çıkıyor. fare sesi gibi. değişimi en çok uykuya daldığımda hissediyorum.

bazen uykum bölündüğünde farklı bir dünyada gibi hissediyorum. bir de uykuya dalarken, su telkinlerini dinlerken

daha kolay uyumaya başladım. o anlarda da yine kendimi başka diyarlarda hissediyorum. uyuma sorunum daha bir düzeldi.

dün akşam ne zaman uyudum hiç anlamadım, aniden bir baktım sabah olmuş . tabi sanırım bunun nedeni de

listeme iki gün önce eklediğim zinde uyanma ve ertelemeyi bırak telkinleri. dün koruma kalkanı telkinlerini de ekledim,

sf'den üç veya dört gün sonra. ne yapayım korunmaya ihtiyacım var benim. gözler kalbin aynası derler ya aynen öyle.

insanları tanımak için artık insanların gözlerine dikkatle bakıyorum, tahminler yürütmeye çalışıyorum nasıl biri oldukları hakkında.

buna yüzü de eklemek lazım sanırım. arada istisnalar çıkabiliyor belki ama gerçekten tanıyabiliyorsunuz insanları. sevgili günlük

tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kal...

Alt 30-06-2008, 11:20 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

merhaba caribbean;telkinler ,sanırım bilinçaltımızı konuşturmaya başladı.bu iyi haber bence.sosyalliğin de artmaya başlamış .ayrıca daha başlangıç.ve bence her gün iyileştim mi diye sormayı bırak kendine,bu seni sınırlandırır .bu arada Tr-ance'ın hazırladığı telkinin etkisini güçlendirici bi çalışma var,bende etkilerini göstermeye başladı,sana da iyi gelebilir,bi göz at istersen.telkinlerde,egoyla suçluluğa ağırlık ver derim . bence sorunların kilit noktası bu.
sevgiyle ,sağlıcakla
Alt 30-06-2008, 11:50 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

merhaba deranged yazdıkların için çok teşekkür ederim. tamam tavsiyene uyacağım, sanırım o noktaya odaklandığım için hep bahsediyorum. eleştirin için teşekkürler. sağol vaaar ol super bana çok yardımcı oldun. bahsettiğin çalışmayı uygulayacağım. senin için çok sevindim işe yaradığı için. sevgiyle kal.
Alt 02-07-2008, 02:53 AM   #17 (permalink)
Yüzbaşı

sevgili günlük merhaba bugün anket işine girdim. cumartesi eğitim varmış pazartesi de işbaşı nasip olursa.

the secret'a taktım bu aralar acaba olur mu diye. bir gün olur diye düşünüyorum ama ertesi günü inanmayı bırakıyorum.

ama sabredeceğim bakalım olacak mı bir şeyler.
Alt 02-07-2008, 03:09 AM   #18 (permalink)
Üsteğmen

132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

kesinlikle filmini izle kitabını okumaktan daha etkili bence,ben ikisini de denedim,görsellik işin içine odaklanma artıyo.secreta gelince;mutlaka etkisi olur ama bu telkinleri dinlemeye başladıktan sonra bilinçaltına etki eden yöntemleri diğerlerinden çok daha üstün görüyorum .diğerlerinde uzun zamnda bi arpa boyu yol alırken,bilinçaltı yöntemlerinde bi mil gidilir bence ama yine de bu yöntemleri öğrenmeye uygulama çalışmanın da etkisi olur .sana hayata bakış açını geliştirir mutlaka

sağlıcakla ,sevgiyle
Alt 02-07-2008, 05:10 PM   #19 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba deraanged bilinçaltı yöntemleri ve diğer yöntemler demişsin tam olarak anlayamadım. bilinçaltı yöntemleri derken telkinlerin etkisi mi? diğer yöntemler derken de hani hayal panosu falan vardı o mu ? yani şimdi telkinler çekim yasasında bize yardım mı ediyor? dusun şaşkın
Alt 02-07-2008, 06:15 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

merhaba caribbean aslında dediklerimi baz alarak hareket etme derim .çünkü ben bu işin erbabı değilim,sadece kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.bilinçaltı tekniklerinden kastım;telkin hipnoz ve dalga yöntemleri (bu sadece benim bildiklerim daha da vardır araştırmak gerek ).lisans dönemimde bi süre ,çeşitli kişisel gelişim kitabları okudum ,yazarlarının verdiği yöntemleri denemeye çalıştım ama pek etkili olmadı ve bi süre sonra yıldım ,bıraktım.ve okuduklarım sadece genel kültürümü arttırdı yani benim amacıma hizmet etmedi.secret güzel bi kitap onu kapsayan bakış açısına da söyleyecek çok bi sözüm yok(zaten o derece bilgiye de sahip değilim ).sadece biraz kaba olucak ama beni gaza getirdi baştan ,kendimi çok kısa bi zmn iyi hissettim.ama o istek söndü kısa zamanda ,herhangi olumsuz bi şey de inancım gitti.secrettan anladığım;bi şeyi sadece çok istersin (tüm varlığınla) bunu gerçekleştirmek için evren sana sonsuz kapılar açıcak mantığı sanırım.yani bunun özü de ,o amaç için beynin sadece o noktaya odaklanır ve dileğini gerçekleştirmek için hiç aklına gelmedik yollar yöntemler geliştirmeye başlarsın ve o enerjinle evren sana dileğin için hizmet eder durur.süper pozitif bi bakış açısı tamam.ama bu yöntem biraz rahat bi bakış açısı geliştirmeyi becermiş ,az sorunlu insanlarda büyük etki yaratabilir.secret'ın çok abartılı ,bana inandırıcı gelmeyen tarafları da var.mesela ;hadi ben normale yakın biriyim diyelim ,bu yönteme teslim oldum ve dünyanın en iyi mankeni olucam diye sonsuz bi istekle evrene enerji gönderdim.bir atmışlık boyumla dünyanın en iyi mankeni olmaya kitlendim diyelim.bu olabilecek bi şey mi? .

ben bi kaç sene boyunca beynimde olumlayamadığım bi çok şeyi 1 ayda telkinler sayesinde,kendi başıma ,çaba sarfetmeden zaman kaybetmeden olumladım.bu vasitayla tekrar başta atakan bey olmak üzere siteye emeği geçen herkese minnettarım,bunu da belirtmeden geçmiyim.
yani bunu bilinçe dayalı yöntemlerle bilmem kaç sene mi de versem bu sonucu elde etmem çok zor.bu yüzden bilinçaltı yöntemlerinin üstünlüğüne ,avantajlarına inanıyorum.ayrıca tabii ,ilgi alanları da herkesin farklıdır bi konuda en iyi olmaya çalışmak güzel ve her türlü yayını takip edebilir ilgilenen kişiler ama ben sorunumun üstesinden gelmek,düzelmek için kişisel gelişim kitaplarıyla ilgilendim.bu zamana kadar aldığım kitapların(ders kitapları hariç)üçte biri kişisel gelişimle alakalı.oysa okunması gereken öyle çok yazar ,şair,bilim adamı vs var ki.yazık günah bunları ikinci plana atıp sadece buna harcanan zaman masraf.ve ben uzun lazın kısasıyla bu yöntemlerden bi arpa boyu yol alamadım.mutlaka bende de hatalar eksiklikler vardır,o da ayrı.ama kaç kişi sırf kendi çabasıyla büyük ilerlemeler kaydetmiştir,bu da bi soru.ama çaba harcadığım yadsınamaz.herneyse en basitinden , aynı çabayı mesleğim için falan harcasaydım 35 yaşına gelmeden prof olurdum valla.

ne diyim bu sadece benim gözlemim,aklında bulunsun sadece .bu konuda derin bilgiye sahip olan kişilerde var.bu sitede de var şanslıyız (benim bildiğim hayal abla,samanic ve keops)onlarla konuşman daha olumlu olur senin için.

sağlıcakla ,sevgiyle

Bookmarks