Novosibir'ın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba deranged uzun uzun bu konuyu anlattığın için sana çok teşekkür ederim. bakalım ben de sır için olumlama yapıyorum,
bir şeyler olur belki de. sanırım o teknikleri denemem için daha bir süre kendimi geliştirmem gerekecek. biliyorsun ki ben sf'liyim,
sf'liydim, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
02-07-2008, 11:44 PM
|
#21 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba deranged uzun uzun bu konuyu anlattığın için sana çok teşekkür ederim. bakalım ben de sır için olumlama yapıyorum,
bir şeyler olur belki de. sanırım o teknikleri denemem için daha bir süre kendimi geliştirmem gerekecek. biliyorsun ki ben sf'liyim,
sf'liydim, sf ile normallik arasında bir yerdeyim diyeyim bağlayayım olayı. seni tebrik etmek isterim çünkü uzun bir yol yürümüşsün,
kendini geliştirmek konusunda, yazdıklarından da anlayabiliyorum bunu. prof'luğu beklemene hiç gerek yok sen zaten prof olmuşsun
bence . misafirliğin beni çok memnun ediyor. kucak dolusu sevgiler. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. | Offline
| |
03-07-2008, 12:26 AM
|
#22 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü tekrar merhaba caribbean ,sosyal fobik olduğunu gözden kaçırmışım.aslında sf'nin temeli de özgüvensizlikten kaynaklanıyo bence.sf 'yi oluşturan aile yapısı bence(mtlaka başka etmenler de vardır ama benim bildiğim bu ).yani aileden bulaşıcı gibi bişey .mükemmeliyetçi,kuşkucu ,sabırsız sosyal fobik veya bastırılmış sfobik ebevynlerin çocuklarında görünüyo bence (kendimden ve sfobik olan arkadaşlarımdan edindiğim izlenime göre).topluluk önünde sürekli ; konuşmanda ,oturuşuna kalkışında yani toplum içindeki her hareketinde acaba bi hata mı yaptım,ne düşündüler gibi fikirler gelip gider.bazılarını ben de yaşadım.hatta bi arkadşım var çocuk çok iyi bi üniversitede master yapıyo,ingilizcesi anadili gibi,maddi sıkıntısı yok ve entellektüel birikime sahip.ama her kurduğu cümlenin içinde gayet kibar biri,özür dilerim ,kusuruma bakma vb gibi bi sürü kelime var.çok bildiği bi konuda bile çoğunlukla anlattığını anlayabilecek düzeyde bile olmayan birinin yanında bile kekeleme başlıyo.çoğu kez konuştuğumu da bilirim kendine güveninin olmadığını da söyledi.kaç kez olumlamalar yaptık ama hiç bişey değiştiremedik .siteyi önerdim hatta mp3leri bile cdye çekip verdim ama öyle koşullanmış böyle yaşayacağına ki,artık çözüm bile aramıyo.sanki kaderiymiş gibi kabul etmiş sf 'yi.herneyse senin diğer sflilerden daha farklı bi bakış açısı kazandığını göstermek için böyle bi örenk verdim,çünkü kendini bırakmamışsın,çabalıyosun .telkinlerle ,başarıcaksın eminim .
bu hayal panosu güzel bi yöntem motivasyonunu arttırır.hatta ben de yarın bi tane hazırlıcam.bi de adil maviş seminerinden hazırlanmış bi zihin haritası var .bak o yöntem de ,ivme kazandırır bence
sağlıcakla sevgiyle kal
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | Offline
| |
03-07-2008, 01:47 AM
|
#23 (permalink)
| Yüzbaşı
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü teşekkür ederiz efendim saygılar 44 anlamsız bi smiley oldu ama ne bilim içimden geldi senin sf'li olduğunu bilmiyordum açıkçası, gördüğüm kadarıyla sen
baya bi yol katetmişsin. arkadaşın için üzüldüm şimdi, keşke bir şeyler yapsa, yaşanacak bir durum değil gerçekten. ya o kesinlikle aileden kaynaklanıyor
(büyük bir ihtimalle yani), genetik faktörler de dahildir buna. çok korumacılar ya, çok şükür 2-3 senedir eskiye nazaran serbest bıraktılar. valla benim
akrabalarımın hemen hepsi sf'li gibi zannımca, kimi sayayım, en büyük halamın 3 oğlu var 1 kızı hepsi sf'li, ortanca halamın iki kızı sf'li bir oğlu var o değil,
amcamın büyük kızı sf'li, diğeri değil, teyzemin 2 oğlu da sf'li 2 kızı değil . annem babam da sf'li sanırım. ablam çok aktif, sosyal ama mesela
arkadaşlarına karşı aşırı cömert, bazen kendinden çok onları düşünüyor, sınavlar da, normal hayatta çok heyecanlanıyor, sf'nin garip bir türü galiba. dedem
(babababam) sanırım başrolde. başkalarını hep memnun etmeye çalışıyor.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. | Offline
| |
03-07-2008, 02:35 AM
|
#24 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: caribbean'ın günlüğü sevgili günlük bugün parka gittim oturdum biraz, bankta oturan amcaya selam verdim, almadı gözlük taktığım için mi almadı yoksa sigara içtiğim için mi,
belki de duymamıştır sorun değil. sonra wc'ye gitmem gerekti, caminin oradaki wc'nin yolunu tuttum. çıkarken camekandaki adama bakmadan giderken
ücret dedi adam. burası sizin mi dedim, evet; suyu, elektriği biz ödüyoruz dedi. paramın olmadığını bankadan çekip getireceğimi söyledim. paran yoksa
sorun değil dedi. ama ben 5 dakikaya kadar gidip getireceğimi söyledim. gittim bankadan para çektim tekrar adamın yanına geldim 50krş'u verdim. getirdin
mi dedi adam çok mutlu olmuştu, gülümsemesi çok güzeldi. daha sonra parkın yanındaki dönerciye gittim yarım döner yedim. dönerciden sonra tekrar parka
döndüm. hemen her yer doluydu, bir amcanın yanı boşmuş selam verdim oraya oturdum. amcaya sigara içip içmediğini sordum, içmediğini 20 sene önce
bıraktığını söyledi. 40 sene boyunca da sigara içmiş. 2 saat falan konuştuk amcayla. akşam, bugün bir msn'i açayım dedim kaç gündür açmıyoruz malum.
teyzemin kızı titreşim bırakmış ama kendisi çevrimdışı, selam selam dedikten sonra, abisi gelmişti birkaç gün önce, gözünaydın dedim. gözünaydın, hayırlı
olsun diyeceğin bir şey daha var doğ demiş kalmış, bir şeyler vardı gülüp duruyordu. düşündüğüm şey mi dedim 32 dişimin görünmesinden anlarsın
dedi bebek mi dedim evet dedi. hayırlı uğurlu olsun 1 aylık hamileymiş, çok sevindim. zaten bir önsezi gibi bir kaç gündür düşünüyordum bebekleri olur mu
diye. msn'de annemle de karşılaştım, geleyim mi dedi sen bilirsin dedim. tamam o zaman cuma günü geliyorum dedim. ben biraz gönülsüz olduğumu,
yalnızken daha iyi olduğumu, sf'li olduğumu, kendi başıma birşeyler yapmaya çalıştığımı, kendimi geliştirmek için buna ihtiyacım olduğunu söyledim.
tamam o zaman gelmiyorum dedi. küsme darılma ama dedim, küsmüyorum dedi. ama şimdi biraz canım sıkıldı, içim bi buruk oldu, acaba yarın gel tamam
anneciğim mi desem. gelirse en az bir hafta falan kalır kuzenimin nişanı var 11inde memlekette. üf bir tarafım gel diyor bir tarafım gelme diyor, ne
yapacağımı şaşırdım. görüşmek dileğiyle...
| |
03-07-2008, 02:45 AM
|
#25 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü Sevgili caribbean yazdığın bu güzel şeyler telkinleri dinleyen ve yavaş yavaş etkilerini gören insanları senle birlikte mutlu ettiği gibi bir o kadar da motive ediyor. Ne kadar güzel şöyle kafamda bir hayal ediyorumda yeni insanlar keşfetmek, konuşmak muhabbet etmek ve tanımak o kadar güzel şeyler ki.. Son meseleyi takma bence kafana emin ol ki annen seni herkesten daha iyi tanıyan ve herkesten daha çok seven bir insan olarak mutlu olmanı belki senden bile daha çok istiyordur. O yüzden içini muallakta bırakmamaya çalış.. Mutluluk dolu yeni iletilerinle karşılaşmak dileğiyle..
__________________ Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar.. | Offline
| |
03-07-2008, 03:03 AM
|
#26 (permalink)
| Üsteğmen
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü boşver yanlız kalıp kendi gelişimine zaman ayırmak istiyosun ,hem söylemişsin bunda kötü bişye yok o yüzden alınmamıştır annnen.tersi bile olsa ,şimdi alınır yarın unutur. sf ile mücadele de biraz bencil olmaya bak,dünyanın merkezine kendini koy.sen ve sorunun var sadece ,tek başına değilsin yani. bi de böyle hassas oldukça ,ince düşündükçe hastalık perçinleniyo.ailen her şartta senin yanında zaten onları kaybetme ihtimalin yok .hem sendeki gelişimi , değişiklikleri gördüklerinde mutlu olurlar (ama sen bunu da düşünme zaten kendin için düzelmeye çalışıyosun )ayrıca sen iyi olduğunda herkes iyidir. iyidirden kasıtta en kötü gördüğün senin hayatını en olumsuz şekilde etkilemiş kişi bile zararsızdır artık.yanlız ,genelde nazımız hep annemize babamıza geçer. 3. şahışlara daima özveriliyizdir.işte asıl onlara bencil ol biraz.kimse alınmasın falan demeye bakma.kararlı ol ,bu konuda(şimdi ben de buna karar verdim böyle davranıcam)
canını sıkma bi süre yanlızlık,kendine zaman ayırmak,kendin için mücadele vermek sana çok iyi gelicek .bu arada mümkünsesf ile ilgili nelerden rahatsız olduğunu kaleme al,sorununu böl,parçalara ayır daha iyi tanı düşmanını ve ayırdığın bölümler üzerinde düşün,öyle mücadele et derim
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | Offline
| |
03-07-2008, 03:26 AM
|
#27 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: caribbean'ın günlüğü McDaniel hocam ben de tam senin günlüğüne bakıyordum yeni mesaj atmıştım ki baktım buraya sen de yazmışsın. kalp kalbe karşı derler ya. aynen oyle
dediğin gibi yeni insanlar, yeni yüzler, bazen düşünüyorum da niye hayatımda çok iyi arkadaş yok diye netten de olsa şimdi karşılaşabiliyoruz buna da şükür.
teşekkürler super
deranged sana da teşekkür ederim hmm valla biraz hisliyimdir annemin biraz kırıldığını hissediyorum şimdi daha rahatım yazılanlardan sonra.
| |
04-07-2008, 01:05 AM
|
#28 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: caribbean'ın günlüğü sevgili günlük merhaba öbür gün çokkk kötüydüm sanki bir tsunami geldi üzerime, çok şükür atlattık. bugün çok keyifliydim, mutluydum, neden
bilmiyorum, yaklaşık bir aydan beri en mutlu günümdü çok tatlısın sen smiley yerim seni, ya bu smiley'ler çok güzeeel, olmasalardı hayat daha
karanlık olurdu yavv, bunlar bile daha mutlu olmayı sağlıyor. iki gündür nedense yataktan kalkıyorum ama tekrar uyuyorum, bakıyorum vakit öğleyi geçmiş.
duş alırken çoştum yaaa, küvette horon tepiyordum, bağıra bağıra şarkı söylüyordum. akşama ancak çıkabildim dışarıya, pazar alışverişine gittim, pazar
arabam ve ben tangır tungur caddeden geçiyoruz ,domates varmış zaten baya geçen haftadan, 1 kilo domates, 1 kilo elma, bir tane karpuz 1 kilo
da şeftali aldım 1 tane de marul aldım ne zamandır yemiyoruz. akşam gidiyorum daha ucuz oluyor, fiyatı indirdikçe indiriyorlar. pazardan dönerken baktım
köşedeki pastane kandil simidi satıyormuş. sordum kaça simitler diye 3 tane 1 lira dediler, tamam dedim aldım 3 tane. kandiliniz mübarek olsun dedim. yolda
giderken baktım sigaram bitmiş, alayım dedim marketten, 3liralık sigara alacağım dedim verdi teyze, 5 lira vermiştim, bir baktım 20 kuruş vermiş teyze,
şaşırdım bir an, 5 liralık sigara sanmışım dedi. ben de zam geldi sandım şok oldum dedim güldü kadın. kandilini kutladım teyzenin. bak simitleri yememişiz,
çay may birşey yapayım yiyeyim hemen. görüşmek üzere...
| |
04-07-2008, 05:27 AM
|
#29 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: caribbean'ın günlüğü keyfinin yerine gelmesi mutluluk verici caribbean .yanlız bu pazar kısmını annene de okutsan kadının sevinçten gözleri dolar .ev ekonomisi konusunda tecrübe kazanıyosun,işte valla hayatı böyle böyle tanıyo insan ne güzel .tebrik ederim seni .bi de yanında çay ve peynir olunca moral bozukluğuna simit, bire birdir .
sevgiyle , mutlulukla
| |
04-07-2008, 07:12 PM
|
#30 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: caribbean'ın günlüğü Alıntı: kısmen(I'm deranged) Nickli Üyeden Alıntı
keyfinin yerine gelmesi mutluluk verici caribbean .yanlız bu pazar kısmını annene de okutsan kadının sevinçten gözleri dolar .ev ekonomisi konusunda tecrübe kazanıyosun,işte valla hayatı böyle böyle tanıyo insan ne güzel .tebrik ederim seni .bi de yanında çay ve peynir olunca moral bozukluğuna simit, bire birdir .
sevgiyle , mutlulukla |
anneme geçen hafta telefonda söylemiştim, gülmüştü o da senin gibi ama hoşuna da gitti. peynir yemedim de çayla birlikte 3 simidi de indirdim mide'ye,
uyuyamadım sabaha kadar, o kadar geç saatte yersem olacağı buydu tabi.
| | | |