| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Novosibir'ın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili günlük merhaba. Bu vakitten sonra seninle hayatıma dair yaşadıklarımı, değişimlerimi paylaşacağım. Bismillah diyelim başlayalım.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili günlük merhaba. Bu vakitten sonra seninle hayatıma dair yaşadıklarımı, değişimlerimi paylaşacağım. Bismillah diyelim başlayalım.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() güzel haberlerini okumak için sabırsızlanıyoruz.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Teşekkür ederim Asalett inşallah. ![]()
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() günlüğün hayırlı olsun caribbean.gelişmeleri takip edicez,burdan .sağlıcakla kal ![]()
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar caribbean.. değişim aşamalarını bizlerle paylaşma kararı aldığın için teşekkür ederim.. dilerim hedeflerine kısa sürede kolaylıkla ulaşırsın.. günlüğün güzelliklerle dolsun.. ![]() ![]() sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() kısmen teşekkür ederim ilgin için sen de sağol super . shamanic sana da teşekkür ederim iyi dileklerin için ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Sf'li olduğumu bundan 3 ay kadar radyo programında öğrenmiştim. Hiç dert etmemiş geçici bir durum olduğunu düşünerek hayatıma devam etmeye başladım. Meğer bu sf hayatımı alt üst ediyormuş da hiç haberim yokmuş. Son iki senedir uyku problemlerim yaşamımı altüst etmeye başlayınca psikoloğa gitmeye karar verdim. İki ay önce randevu alıp gittim doktora doktorla görüştüğümüzde, ona sf'li olduğumu söyledim o da buna çok kızdı nereden biliyorsun da kendi kendine teşhis koyuyorsun dedi. Geceleri uyuyamadığımı, sürekli beynimde konuştuğumu, insanlarla, okulda arkadaşlarla iletişim kuramadığımı söyledim. Doktor da bana bazı tavsiyelerde bulundu konuş sen de başkalarıyla, senin ne eksiğin var başkalarından falan dedi. Bana iki tane antidepresan yazıp onları sürekli kullanmamı söyledi. İlaçları ne yazık ki 2-3 günden fazla kullanamadım. İlk kullandığımda sabah ilk defa kendimi zinde hissettim ve kafamdaki her zamanki ağrılık yoktu çok mutlu olmuştum. Sanırım artık düzeleceğim demiştim kendi kendime ama okula gittiğimde ilaç etkisini göstermiş ve uyuşuk bir hale getirmişti beni uyumamak için zor tutuyordum kendimi ve dersi rüyada gibi dinliyordum. Uyuşuk bir şekilde hiç bir şeyi anlamıyordum. Bu nedenle de ilaçları bıraktım. Sf hakkında başlarda geçici bir durum olduğunu düşünmüş, önemsememiştim. Ben hala eski bendim ve halimden memnun değildim. Okulun sonlarına doğru sf'yi araştırmaya başladım. Sf ile ilgili bir siteyi inceledikten sonra kafam dank etmişti. Orada yazanlar da benim gibi insanlardı. Yaşamları benim gibiydi. Halbuki ben sf'den dolayı yaptıklarımın karakterimin bir parçası olduğunu sanardım hep meğer bu sf benden neler neler alıp gitmişti ![]() ![]() ![]()
__________________ ‘‘Mumun başında ışık uyanabilmesi için onun uğrunda başını sevdaya, kalbini ateşe vermiş bir pervane gerektir.’’ |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Guest
| ![]() çok güzel değişimler yaşıyorsun çok sevindim artacağına eminim |
![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Guest
| ![]() sevgili carbbean tebrik ederim ablam uzun uzun yazıp bizi aydınlattığın içinde çok teşekkür ederim..yazdığımız her şey bizleri takip etmek değişim yaşamak isteyen arkadaşlarımıza rehber oluyor..saygılı sevgiler |
![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Teşekkür ederim hayal hanım. İnşallah oluyor yavaş yavaş.
__________________ ‘‘Mumun başında ışık uyanabilmesi için onun uğrunda başını sevdaya, kalbini ateşe vermiş bir pervane gerektir.’’ |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili günlük merhaba. Bu vakitten sonra seninle hayatıma dair yaşadıklarımı, değişimlerimi paylaşacağım. Bismillah diyelim başlayalım....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi