Napsak, ne söylesekte seni yeniden hayata bağlasak?? dusun Bak bence hayata sımsıkı sarılabilmen için sahip olduğun şeylere bakmalısın
Bazen birşeylerden yakındığım dönemlerde hep önüme benden çok daha kötü durumlarda olan insanlar gelir.Ve ben derim ki napıyorum ben ya?Bu da dert mi ki şimdi?Çok şükür elim var ayağım var,ailem var,sağlıklıyım.Bu bir sınavdır Allah'tan gönderilen.Ölümden başka herşeye çare var güzel arkadaşım.Bu da senin sınavındır belki.Bilmiyorum ne söylesem az gelir belki şu anda ama nolursa olsun yaşamaya değer
Ki bunları sen de biliyorsun eminim.Ama şuan belki bu durumdan çıkmak istemiyorsun.Bazen ben de acıma sığınmak isterim, onun yanına yerleşeyim, kimse dokunmasın bana.Ama bu bir çözüm değil sen de biliyorsun.Eminim bunu aşacak güç güzel yüreğinde saklı.Ve bu zor dönemi -zor dönem diyorum çünkü yaşadığın şey eminim herkesi sarsardı - aştığında bir sürü güzellik seni bekliyor olacak bundan da eminim.Birşey ya da bir kişi gittiyse yerine daha iyilerinin gelmeyeceğini nerden bilelim?Belki hayatımızda yalnızca o kadar kalmasına izin verilmiştir.Ve o iyi ya da kötü bir nedenle hayatımızdan çıkar gider.Geçenlerde bir yerde okudum ya da dinledim emin değilim.Bir kadın eski eşinden ayrılmış ama çokta seviyormuş, çok üzülmüş, ağlamış.Ama hayata daha sıkı sarılmış.Çok geçmeden de hayatına öyle bir insan girmiş ki sen şimdiye kadar nerdeydin denilebilecek insanlardan...Anlatabiliyor muyum?Her hayırda bir şer her şerde bir hayır yok mudur?Başımıza gelenin bizim için iyi ya da kötü olduğuna ilk etapta karar veremeyiz...
Acını paylaşıyorum demiyorum sevincini paylaşmak istiyorum tamam mıı?Onu paylaşalım ki çoğalsın, büyüsün her geçen gün daha da mutlu ol
Sürç-i lisan ettiysem affola.Sadece içimden gelenleri yazmak istedim.Çünkü henüz tanışmadık ama artık hergün içimden güzellkler dileğim insanlardan birisin unutma
Yalnız olmadığını bil
Güzel haberlerini bekliyoruz