ruhumdaki dinginlik çabalarına inat,beynimde ısrarlı bir 'boşunalık' itisi var.
susturuyorum bir ara sonra yine başlıyor,mühim değil yine de bir hafta öncesiyle kıyaslandığında umut kırıntılarını bile görebilmek çok güzel.şimdilik sadece her ne kadar motive edici olmasada iç sesimi dinliyorum.yargılar,sorgular,hatta kendimin kendimle dalga geçiyor olduğunu görebiliyorum,kendimin kendimi ciddiye almadığını...
varsın olsun varoluşlar varlıktan gelen ve ben bu varoluşlarla tekrar doğacağım.yeni bir ben sevdasında değilim sadece hayaledebilme,umut edebilme,anlayış ve gülümseme yetilerimi geri kazanmak istiyorum.rahat ve huzurla dingin bir ruh ve açık bir zihinle tekrar başbaşa kalmanın huzurunu yaşamak istiyorum.
evet bugün üçüncü günüm yani üç gündür bugün benim,sadece bana ait kendim için...bu çok heyecan verici..
biraz monolaglara dikkat ama olumlalar gerek ruhuma ve bunu zihnime anlatabileceğim bir şiirsellik..sanırım içimde titreyen o solgun ışık tekrar dirilmek için sadece benden izin istiyor..
ona izin veriyorum
eğer insan güzel bir duygu yaşıyorsa sonuna kadar gidebilmeyi göze alabilmeli
cesaret
ruhum hasta,ruhum yorgun,ruhum bitkin ama çabalıyorum..
kaybettiklerimi geri almak için savaşıyorum.
ve bu gücü kendimde bulduğum için kendimi takdir ediyorum
hayal ablacım her gece güzel sesinle uyuyorum,teşekkür ederim böyle bir uygulama için ve yazdıklarımdan kendinden bir parça bulmanda beni fazlasıyla mutlu etti
ve herkese çok teşekkür ederim
hoşbuldum