Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Sestod'un günlüğü!......

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sestod'un günlüğü!...... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba sestod.Öncelikle yanımıza hoşgeldin. Günlüğün hayırlı olsun.Birbirinden güzel haberlerle süslersin dilerim. Ne olursa olsun kendinen uzaklaşma sakın.En yakın dostların terk ettiğinde bile yine sen ol senin yanında. Bir şeye çok kızdığında bir dakikalığına şunu sor kendine 'bir sene sonra bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Sestod'un günlüğü!......

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-07-2008, 09:24 PM   #21 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Sestod'un günlüğü!......

Merhaba sestod.Öncelikle yanımıza hoşgeldin.
Günlüğün hayırlı olsun.Birbirinden güzel haberlerle süslersin dilerim.
Ne olursa olsun kendinen uzaklaşma sakın.En yakın dostların terk ettiğinde bile yine sen ol senin yanında.
Bir şeye çok kızdığında bir dakikalığına şunu sor kendine 'bir sene sonra bu olayı hatırlayacak mıyım?'
Bunun çok etkisi oluyor.Cevabın hayırsa o andaki öfken hemen hemen %50 azalıyor.Tecrübeyle sabittir.
Sevgiler.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2008, 09:26 PM   #22 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
emotional_ss is an unknown quantity at this point

teşekkür ederim suzzy... umarım bundan sonra daha güzel haberler paylaşırım sizlerle...

deminki umutsuz halim kalmadı!... hala kızgınım hala kırgınım ama konuşmaktan konuşup anlatamamaktan bıktım. kerşımdaki insanlar ezberledi cümlelerimi sırasını bile biliyorlar artık. tekrarlıyorum kendimi bir yere gidemiyorum ne ileri ne de geri... anladım ki biraz sessiz kalmak en iyisi... içimde kalmasın diye konuşmanın iyi olduğunu savunurdum hep ama anlatmaktan anlaşılamamaktan söylediklerimin duygu sömürüsü bazen de gereksiz kapris olarak görülmesinden bıktım...

istediğim, beni yatıştırmak için ihtiyacım olan birkaç tatlı söz sadece. ama anladım ki işi çığırından çıkartacak kadar sinirlendirdiysen birisini o anda güzel bir şeyler duymak hayal sanki...

aslında sessiz kalmak en büyük ceza!... bunu başaramıyorum çoğu zaman...

kendi kendimi yatıştırmayı beceremiyorum sinirimi kusmadan.. eksikliğim, acizliğim bu benim...

kendi duygularımı kendim yönetmek İSTİYORUM artık!... mutluluğum da kendimden gelsin istiyorum hüznüm de.... istemek her şeyin başlangıcı biliyorum. şimdiden kendimi daha güçlü hissediyorum...

suçluluk ve egoyu bir hafta dinleyeyim, sonra eklemem gerekene karar verdim bile başkalarının düşüncelerini önemsememe sanırım...

yazmak iyi geliyor yazdıkça ihtiyacım olanı daha net fark ediyorum....

sevgiyle kalın
emotional_ss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2008, 09:32 PM   #23 (permalink)
Teğmen

redflowers tavsiyelerin için sana da çok teşekkür ederim. işime yarayacağına inanıyorum çünkü kızdığım şeyleri 1 gün sonra bile hatırladığımda pişman oluyorum boşuna saatlerim gitmiş diyorum

yapmam gereken o anda bunun FARKINDA olmak... problem yaptığım şeyleri değil 1 yıl 1 hafta sonra bile hstırlamıyorum ki... sadece o an hissettiklerim kalıyor geriye...

sevgiyle kalın...
emotional_ss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2008, 12:58 PM   #24 (permalink)
Teğmen

hava sıkıntılı... kapalı ama nemli ve basık bir hava var insanın nefes almasını güçleştiren...

iç dünyamda ise güneş parlıyor alabildiğine aydınlatıyor ruhumu...

söz veriyorum bugün ne olursa olsun mutlu olacağım. ferah tutacağım hep içimi...

bundan sonra yapacağım deyince olmuyor... uzun vadede sözler unutuluyor.. ama her şey bugünden başlıyor.. her gün yeniden söz verirsem kendime yeniden bu işi hallederim gibi geliyor...

ama şimdi düşündüğüm tek şey... MUTLULUK HUZUR İÇTEN GELİR... ve kimsenin iç dünyamı alt üst etmesine izin vermeyeceğim BUGÜN...
Alt 24-07-2008, 01:35 PM   #25 (permalink)

Redflowers

2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Harika.
Hayatını hep BUGÜN tadında yaşa.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Alt 24-07-2008, 05:56 PM   #26 (permalink)
Teğmen

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevra1607 is an unknown quantity at this point

yeni günlüğün hayırlı olsun sestod....
nevra1607 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2008, 04:13 PM   #27 (permalink)
Teğmen

tembellik çöktü yine üzerime... bir rehavet, bir isteksizlik... sıcaklardan sanırım... tv izlemek istemiyorum beynimi uyuşturuyor... ne yapsam ki?....
Alt 04-08-2008, 02:10 AM   #28 (permalink)
Teğmen

kötü bir gündü benim için.. berbat desem daha doğru olur... yine hayatımı bir kişiye endeksleyip yaşadım.. yaşamadım desem daha yerinde olur sanırım... dün geceden beri gözyaşı döktüğüm zamanların haddi hesabı yok... şımarık bir çocuk gibi ya da huysuz dırdırcı biri gibi görünmekten öteye gidemedim... beni çıdırtan hareketler karşısında sakin kalamadım... delirdim, saydım epey... suçsuzken suçlu duruma düştüm... ama yok!... bu sefer o kadar haklıyım ki bu bile beni haksız duruma düşürmeye yetmedi!... ağla ağla ağla ağla

içim rahat (olması gerekiyor) peki o zaman neden bu ruh halim? neden bu huysuzluğum, muhtaçlığım?... ağla
Alt 04-08-2008, 12:16 PM   #29 (permalink)

Redflowers

Huysuzluğun,verdiğin değerin sana dönmemesinden kaynaklanıyor.Hani herşeyde bir bumerang etkisi var deriz ya.Kötü düşünme başkası hakkında bumerang etkisi olur,şöyle yapma bumerang olur deriz.Ama iş nedense sevgiye ve değere gelince bumerang etkisini değil yaşamak hissetmek bile imkansız hale geliyor.

Haklıysan haksız duruma düşmen gibi birşey olamaz.Sadece karşındaki kişi seni delirttiği ve seni o hale (büyük bir zevkle belki)getirdiği için,bağırıp saymalarını görür ve öyle bir tavır takınır ki sen kendini suçlu hissedersin.Bu karşındaki kişinin cin fikirliliğinden kaynaklanmaktadır,prim vermemek gerekir.İçinde bir vahşilik taşıyıp dışında süt dökmüş masum kedi rolünü başarıyla oynayan o kadar çok insan var ki.Uğraşmaya değmez.

Muhtaçlığın belkide o andan sonraki yalnızlığından kaynaklanıyordur.O masum kedi!! tartışmadan sonra arkasını döner içinde zafer kazanmanın mutluluğuyla seni yalnız bırakır.Belkide cevapsız sorularla.

Muhtaçlığını kendine çevir derim.Senin muhtaçlığın sevgiyse eğer farkına varmamış olsanda içinde derin bir sevgi denizi var.Kendinle beslen.Duygu ihtiyaçlarını,kendi duygularınla yoğur.Çoğu zaman başkalarına verdiğimiz değeri kendimize vermeyiz ve hançeri sırtımıza yediğimizde neye uğradığımızı şaşırırız.
Bu yüzden her şeyden önce sen gelirsin unutma.Sen olmakdıktan sonra olanların ne kıymeti var ki.Bak etrafına herşey seninle anlamlı.Sen olduğun için var bu duygular.İyide olsa kötü de olsa duygularını hissedebildiğin için,yaşayabildiğin için şükür et.

Bu yaşadıklarımızdan da alınacak dersler vardır elbet.Dün bir arkadaşımla bir konuda konuşurken bu cümlesi çok hoşuma gitti.hatırladığım kadarıyla şöyleydi.''Seni en yükseklere çıkaranlarla,en aşağı çekenler aynıdır.''Ne yazık ki doğru bir söz.Onun için bu dünyada üzülmeden,kırılmadan yaşayabilmek için biraz daha gözlerimizi açmamız gerek.

Sevgiler.
Alt 05-08-2008, 02:28 PM   #30 (permalink)
Teğmen

çok teşekkür ederim sevgili redflowers inanın ki bir umut oldu bu yazdıklarınız. evet. ben olmasam bu duygular da olmazdı.. bu dünya benim dünyam ve ilk sırada ben olmalıyım... öyle olacak zaten bundan sonra mecbur!...

facebook yüzünden 3 yıllık ilişkim bitti. facebook bahane tabi.. sadece karşımdakini daha iyi tanıma fırsatı verdi bana... ben varım bundan sonra... sadece ben...

ama kendimi öylesine zayıf hissediyorum ki... o kadar alışmıştım ki kavga etsek de sıcaklığını hissetmeye şimdi buz gibi oldu içim...

Bookmarks