10-07-2008, 10:20 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: kendimden geriyeeee cerencim günlüğün hayırlı olsun çok güzel bir karar vermişsin canım, burada hepimiz içimizi döküp sorunları ya da almakta olduğumuz yolu daha net bir tabloyla çizmiş oluyoruz..yanlış ya da eksik gördüklerimizi ya da bambaşka bakış açılarını birbirimizden görüp daha iyi ilerlemeler gösteriyoruz. emin ol bu günlüğün sana bir çok faydası olacak ve iyi ki açmışım diyeceksin
hehe bir de şu müziklerin ismini başkalarına açıklama kısmını ben de yaşadım senin gibi.. bi cevapla geçiştirip içimden de güldüm sihirli müziklerim bunlar benim diye biz kendimizle bir bütün olan, en azından olmaya çalışan insanlarız..kendisinin bile farkında olmayan öyle çok insan var ki hayatta. belki de anlamayacaklarını düşündüğümüz için söylemiyoruz. herkesin hayatta alması gereken bir rol var, onlar anlamıyorlarsa kendileri kaçırıyorlar aslında güzellikleri..biz burada özel birşey paylaşıyoruz hepimiz, ne mutlu ki buna sahibiz..
neyse dağıtmayayım konuyu
tekrardan hayırlı olsun günlüğün,
sevgiyle
ezgi
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> |
| |