dün yeni bir diyete basladigim ilk gündü, simdilik fena gitmiyor, yani memnunum, daha teraziye cikmadim hafta sonuna kadar cikmayida düsünmüyorum ama hep aklim verdim kelimesinde, zayifladim ve zayifliyacagim super . 7 kilo biraz abartili bir sayi idi ama cok hosuma gitti, gören görmeyen taniyan tanimayan herkese 7 kilo verdim diyorum ama bakalim ne kadar vermis oldugumu gösterecek sevgili teraziciyim
. yani 1de yazsa 2de yazsa benim icin büyük bir basari, realist olabilmeyide elden birakmali ama ne var, hayallerde bir nevi gerceklesmesi icin kurulan yardimlardir dimi günlük
..
dünkü diyeti yazayimda kendimi iyi takip edeyim:
sabah ilk önce ilik su ictim, ardindan yarim cay bardagi elma sirkesi ile bir bardak normal su ile karisik su ictim, bir saat yürüyüsten sonra bir bardak kahvemi ve yania bir dilim siyah ekmegimi yedim.
öglen yemegimde haslanmis ispanak, bir yumurta ve bir domates vardi, leziz di yaniii sabahki bir dilim ekmegin arkasindan, padisahlar sofrasi gibi geldi bana
. Aksam ise elma sirkeli, bol limonlu az zeytinyagli marul salatasi vardi.. yani istedigin kadar yapiyorsun bitiresiye kadar ye.. ben bir marulun hepsini dogradim ve güzelce sirkemi, limonumu yagimi katip yedim...
aralardaki suyu unutmamak gerekir en az 2,5 litre ile 3 litre su tüketimi olmasi gerek, bende de su tüketimi bol oldugundan hic sorun yoktu..
bugün diyetin ikinci günü, sabah ayni dünkü prozedur vardi, yani önce ilik su, ardindan elma sirkesi ile su, ardindan bir saat yürüyüs ardindan bir fincan kahve ve yanina bir siyah dilim ekmek. öglen yemegi pek kalabalik degil bugün, sadece büyük kase yogurt ve baska hic birsey yok yaninda.. ne yapalim bende aksami dört gözle bekliyecegim yine marul salatasi varda
...
hersey iyi gidiyor, insaallah da iyi gidecek, bakalim ne kadar yararli ve ne kadar iyi gelecek bu diyet benim icin, sükür ki sadece 13-14 gün sürüyor..