Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Reversinin günlüğü-yada değişmesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Reversinin günlüğü-yada değişmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım yeni günlüğün hayırlı olsun... ben sitede senden de yeniyim... çekim yasası meditasyonu nasıl yapılıyor? merak ettim sitede gezerken rastlamadım. biraz daha araştıracağım... sevgiler!.......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Reversinin günlüğü-yada değişmesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-07-2008, 01:51 AM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
emotional_ss is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversinin günlüğü 4

canım yeni günlüğün hayırlı olsun...

ben sitede senden de yeniyim...

çekim yasası meditasyonu nasıl yapılıyor? merak ettim sitede gezerken rastlamadım. biraz daha araştıracağım...

sevgiler!....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

emotional_ss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2008, 12:11 AM   #12 (permalink)
Teğmen

16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart reversiden haberler devam ediyorrr

selam dostlar. sizle tanışalı yani kişilik geliştirmeçalışmalarına başlayalı tam 14 gün olmuş yani 2 hafta.son 3 gündür hayal hanımın çekim yasası meditasyonunu dadinliyorum inanın enerjinin içime doluşu ve akışını bizzat deneyimliyorum.çekim yasasından istediğim şey tam gerçekleşmesede adım atmak yada olması için faaliyette bulunmam için fırsat geldi .bugün çok güzel bir gündü belki herkes neden derse ne biliyim kendimi çok mutlu hissettim ,herkese çevremde ki herkese sevgi gönderdim.göz temaslarını daha net yapıyorum.ancak bu arada bir şey dikkatimi çekiyor ,göz temasında bulunduğum kişiler samimi olduğum dostlarım dahil göz temasını yapamıyor ve gözlerini kaçırıyorlar .bu daha önceden de böylemiydi yoksa ben mi yeni farkına varıyorum bilmiyorum ama çevremdeki kişilerin gerçek yüzlerini görüyorum artık.ve ne olursa olsun içimdeki sevgiyi onlarla paylaşıyorum.2 gndür de ,gerçi kendisin tavsiyesi 2 günde 1 kez diyor ama ne bilim ben üst üste 2 kez dinledim matrix çakrayı dinliyorum.ha az kalsın unutuyordum matrixe hükmedin kitabını da kumaya başladım.gerçekten çok iyi bir kitap.ben bu arada bildiim kadar reiki yapıyorum.hayatım değişiyor bunu net görüyorum.kendimi seviyorum insanları seviyorum ,özellikle sizleri seviyorum.sevmeye aşığım ben ve sizler bunu bana tekrar kazandırdınız.şimdi hedefim güzel günlere sizlerle beraber devam etmek...şimdilik bu kadar ilk aklıma gelenleri yazdım...karşk oldu belki ama mutluluk sarholuğuna verin...hepiniz sevgi ile kaln
Alt 24-07-2008, 02:28 AM   #13 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

merhaba reversi

günlüğün hayırlı olsun, mutlu haberlerle dolsun

günlüğüne "yanıtla" butonunu kullanarak yazmak isterken, "yeni konu" butonunu yanlışlıkla tıkladığını düşünüyorum

senin aracılığınla, gelişmelerimizi tek bir günlük başlığında paylaşarak takip etmenin daha kolay olacağını, dağınıklarımızı toplarken moderatörlerimizin gereksiz zaman kayıplarına yol açtığımızı naçizane dile getirmek istedim.
saygılı sevgiler
Alt 24-07-2008, 09:22 AM   #14 (permalink)
Teğmen

16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

günaydın tüm dostlara,sanemce teşekkür ediyorum evet haklısın yanlışlıkla yeni konu başlığında yazmışım günlüğümü.ama nolur mazur görün mutluluk sarhoşluğuma verin.bugün çook güzel bir gün .akşam hayal hanımın çekim yasası meditasyonu ile uykuya daldım ,sesiniz çok sıcak ve bana çok iyi geliyor ,yüreğinize sağlık.şu an 2.bahar yaşıyor adlı parçayı dinliyorum.evet sizlerle 2.baharı yaşıyorum... .siz güzel insanların yazdıklarını okudukça insanın kendisini sevmesinin ne muhteşem şey olduğunu daha net görüyorum.ben de daha önceleri sevme önceliğini hep başkalarına vermiş ve onları düşünmekten kendimi unutmuştum.takıntılarım vardı ,ama bunlardan sıyrılamıyordum çabaladım ve sonuç ortada.bi söz vardır kul sıkışmayınca hızır yetişmez diye ,işte sizler bu site benim hızırımsınız ve sizlerden öğrenecek çok şeyim var.ama şunu da biliyorum sizlerin gönül gücünüz ve desteği ile oluyor tüm bunlar.birazdan çünkü şu anda telkinleri dinliyorum ,çekim yasasını dinleyeceğim... sizleri çoook seviyorum...sevgi ile kalın gönlü güzel insanlar
Alt 24-07-2008, 09:28 AM   #15 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

günlüğünüz hayırlı olsun ve güzel haberlerle dolsun.

neşeniz daha da artsın. sizleri böyle mutlu görmek gerçekten çok sevindirici. yazınızdaki enerji bile farklı super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2008, 12:05 AM   #16 (permalink)
Teğmen

selam tüm dostlara,nasılsınız ben çok süperim yaaa bugün çok değişik bir şey oldu ,ne mi bu...ben kelimenin tam anlamıyla sigara tiryakisiyim ...hatta bu konu ile ile ilgili bir anımı anlatayım da ne kadar olduğunu yani derecemi siz tahmin edin.bundan 8-9 sene önce tüm şirket birlikte tatile gittik.her biriniz bilirsiniz Balıkesirde Yörsan tesisleri var.işte bir otobüs dolusu kafa dengi toplulukta gırgır şamata yolculuk ederken laf aramızda o dönemlerde otobüste sigra içmek serbestti .işte bende yeni yakmışım sigaramı bizimkiler mola verdiler. malum yörsanın üst katında o dönemde sigara içilmiyor ben ağzımda sigara üst kata çıkıvermişim.bir arkadaşım atladı üstüme burda sigara içilmiyor diye ben tam karşı çıkacakken patronum bırak kızı ben onu sigarasız gördüm mü çıplak görüyorum demez mi .işte bu kişi iken ben bugün çok uzun zamandan beri görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum.o da benim gibi sigara tiryakisi iken bırakmış daha ilk anda bunu anlattı.bende nasıl dememe kalmadan bir kitap okuduğunu söyledi. bende takıldım al hediye ver kitabı bana bende okuyayım belki bırakırım. bi de baktım bizimki kalktı arabasına gitti ve bir başkasına aldığı kitabı getirdi bana hediye etti .ve ben bugün onu da okumaya başladım...okuduğum kitaplar "olasılıksız" "matrikse hükmedin" ve de arkadaşımın verdiği "sigarayı bırakmanın kolay yolu"...hayırlısı bakalım.ama ne bilim düşünüyorum da herşeyin bir sebebi var ya kimbilir belki bende bu şekilde vazgeçilmezim dediğim sigaradan kurtulurum..bakalım bakalım...zaman neler gösterecek.size bir şey diyeyim mi :insanlar yani çevremdekiler bendeki değişikliklerden dolay zaten şoktalar bide sigarayı bırakırsam oy oy acaip hoşuma gitti yaa ...neyse kafanızı bu kadar şişirmek yeter sanırsamm...güzel ve hoş kalın sevgi ile...
Alt 25-07-2008, 09:38 PM   #17 (permalink)
Teğmen

değişimlerimi deneyimlerimi yazmaya devam ediyorum .sakinlik-dinginlik-pozitiflik bugünde devam etti; ancak akşam üstüne doğru yüreğimde bir sıcaklık hissettim on onbeş dakika geçmeden genel müdürümüz aradı ve sesinden çok kızgın olduğu belli idi. ,ama ben telefonda bile gülümseyen bir ifade ile bana sorduğu sorulara sakin bir şekilde yanıt verdim.acaba bu olayı daha önceden hissettiğim için mi bu şekilde yüreğimde sıcaklık hissettim bilmiyorum.sonra akşam üstü çok güldük arkadaşlarla sonu güzel ettik yani.ben bu arada ne yaptım biliyor musunuz genel müdürüme sürekli sevgi gönderdim...şimdide sizlere bu sevgiden yolluyorum.bende ki olaylar bugünlük bu kadar ben kitaplarıma dönüyorum nerede olursanız olun sevgi ile dolun...
Alt 26-07-2008, 12:51 PM   #18 (permalink)
Teğmen

herkese tünaydın,mutlu bir haftasonu geçirmeniz temennisi ile...koca bir hafta geçti,eskiden olsa kendimi bugün çok yorgun hissederdim ama öyle değil çok çok dinamik hissediyorum kendimi...daha öncede söylediğim gibi akşamda kitaplarımı okumaya devam ettim ve yatarken kulaklıkla hayal hnm ın telkinini taktım ve dinledim ,uykuya geçmişim .Burada şunu da söylüyeyim 2 gecedir hep bu şekilde oluyor zorlanmadan kelimenin tam manası ile sızıyorum ve anidn uyanıp ki bu arada telkin bitmiş oluyo uyanıyorum ve kulaklığımı çıkarıp tekrar uyuyorum .Akşam da öyle oldu ve gece rüya gördüm ,telkinlerle beraber tekrar ara ara hatırladığım rüyalar görmeye başlamıştım.gece rüyam da dişleimin bmbeaz olduğunu ve bu göününün bni ne kadar değişirdiğini gördüm ve mutlu bir şekilde uyandım. hpinizi çok seviyorum görüşmek üzere sevgi ile kalın
Alt 27-07-2008, 11:47 PM   #19 (permalink)
Teğmen

herkeslere merhaba,buraya ne yazacağımı bilemiyorum.değişimin başladığını hissediyorum wave.sizlerle tanışalı 19 gün olmuş. görünüşte ben aynı benolsamda çok daha mutluyum ve kendimi seviyor önemsiyorum.dünden beri de depresyon geride kaldı telkinini dinliyorum.bugün kendime bikaç hediye aldım ve acaip mutlu hissediyorum kendimi onları bir çocuk heyecanı ile hemen kitap bölümünde sizlere bildirmek istedim veyazdım.inanıyorum ki bu kitaplardeğişen iç dünyamı daha da geliştirecek ve çok daha mutlu olmamı sağlayacak... şimdi yatacağım ve hayal hnm ın telkini ile uykuya dalacağım...çekim yasasından ne istiyorum uykumda onu bilmiyorum ama uyanıkken sevgi-mutluluk ve huzur istiyorum.insanlara sevgi yolluyorum bu bana çok iyi geliyor.bugün telkinlerin doğa versiyonunu dinledim insan seslerini duyuyorum ama henüznet değil...neyse herkese güzel rüyalar iyi uykular esen kalın sevgi ile kalın...
reversi...
Alt 28-07-2008, 08:49 AM   #20 (permalink)
Teğmen

tüm dostlara günaydın ,mutlu bir sabah mutlu bir gün ve mutlu hafta hepinize. Dün gece yatıp uyudum ve çok güzel rüyalar gördüm.sabah aydınlık ışık dolu bir odadaydım ve aniden uyandım. çok mutlu huzurlu ve sakinim bugün.Bu sabah bir şey fark ettim bende ki bu değişiklik ilk kez "ramses" seri romanları vardı onları okumakla başlamış ama en yoğun şekilde ve en başarılı olduğum yöntemlere sizlerin sayesinde ulaştım.sizlere çok teşekkür ediyorum.Akşam msn me bu sitede okuduğum ve çok hoşuma giden "isteyen alır,arayan bulur,kapıyı çalana kapı açılır" sözünü ekledim.bu söz bundan sonra benim ilkem olacak.bide görüntü resmi olarak "mini couper" ekledim.çünkü çok sevdiğim biri bu arabaya sahip olmak istiyor ve bende bunu ona almayı çok istiyorum...size bir sır vereyim mi geçen hafta bir arkadaşımla buluştuğumda kuşlar oturduğumuz heryere .... onun için içimden geldi kendime milli piyonga aldım ve bu biletten bana çok para çıkacak ,çeyrek bilet yani en büyük ikramiyenin 1/4 benim olacak...sizinle tanışmama sebep olan herşeye şükürler olsun 96 sevgi ile kalın....

Bookmarks